Aanmelden masterclass

Hoe maak je online impact?

Ben jij klaar met van alles wat doen op het gebied van online marketing? Dan is het tijd om te ontdekken hoe je online impact kunt maken. 

Ik vertel je er alles over in de masterclass op vrijdag 15 juli. We starten om 10.00. 

Er is ook een mogelijkheid tot vragen stellen en netwerken met elkaar. Een inspirerende ochtend dus! 

Zie ik je vrijdag? Ik heb er zin in!

Aanmelden masterclass

Hoe maak je online impact?

Ben jij klaar met van alles wat doen op het gebied van online marketing? Dan is het tijd om te ontdekken hoe je online impact kunt maken. 

Ik vertel je er alles over in de masterclass op vrijdag 15 juli. We starten om 10.00. 

Er is ook een mogelijkheid tot vragen stellen en netwerken met elkaar. Een inspirerende ochtend dus! 

Zie ik je vrijdag? Ik heb er zin in!

Hi, Ik ben Denise

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het succesvol inzetten van online marketing. Wat ervoor gaat zorgen dat je impact gaat maken met je bedrijf.

Van complete marketing funnels tot het maken van websites. Bij mij kan je terecht voor het volgen van volledige marketing cursussen inclusief coaching, ik kan het werk van je overnemen en je website bouwen vanuit marketing ogen. Een allround-marketeer dus. Ik weet over vrijwel de bekendste marketingkanalen de stappen die je moet maken om hier succes mee te behalen.

Het lijkt mij dan ook super leuk om je te ondersteunen in jouw persoonlijke reis naar een booming business met behulp van online marketing. 

Hi, Ik ben Denise

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het succesvol inzetten van online marketing. Wat ervoor gaat zorgen dat je impact gaat maken met je bedrijf.

Van complete marketing funnels tot het maken van websites. Bij mij kan je terecht voor het volgen van volledige marketing cursussen inclusief coaching, ik kan het werk van je overnemen en je website bouwen vanuit marketing ogen. Een allround-marketeer dus. Ik weet over vrijwel de bekendste marketingkanalen de stappen die je moet maken om hier succes mee te behalen.

Het lijkt mij dan ook super leuk om je te ondersteunen in jouw persoonlijke reis naar een booming business met behulp van online marketing. 

Wat zeggen anderen?