ALIGN YOUR BUSINESS BOOSTER

IN 1 MAAND ALL-IN on your business

Weet jij precies wat je wilt en wat er moet gebeuren, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan is de Booster AYB perfect voor jou!

In één maand krijg je de steun die je nodig hebt, denkt er iemand met je mee en helpt je om je processen duidelijk in kaart te brengen. Geen gedoe, gewoon direct aan de slag met wat echt belangrijk is. Samen zorgen we ervoor dat je je doelen behaalt en je bedrijf een boost krijgt.

Ready for your next step? Let's GO!

ALIGN YOUR BUSINESS BOOSTER

IN 1 MAAND ALL-IN on your business

Weet jij precies wat je wilt en wat er moet gebeuren, maar kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan is de Booster AYB perfect voor jou!

In één maand krijg je de steun die je nodig hebt, denkt er iemand met je mee en helpt je om je processen duidelijk in kaart te brengen. Geen gedoe, gewoon direct aan de slag met wat echt belangrijk is. Samen zorgen we ervoor dat je je doelen behaalt en je bedrijf een boost krijgt.

Ready for your next step? Let's GO!

Picture This...

Dit is precies waar ik je bij ga helpen!

We werken aan een bedrijf dat volledig bij JOU past on your own terms. Zonder pusherige salestechnieken waar je de rillingen van krijgt.

We gaan aan de slag met je mindset - want al staat je strategie als een huis, als je niet gelooft in jezelf, kennis of de impact die je kunt gaan maken brengt strategie je niet verder. Vaak zit er ergens een blokkade waarvan je zelf nog niet bewust bent. Ik help je bij het doorbreken van deze blokkades die je groei in de weg staan.

Tegelijk gaan we kijken naar je doelen en dromen. Wat wil je en hoe gaan we dit bereiken met je business? Hoe gaan we je online bedrijf (schaalbaar) inrichten en welke strategieën, marketingtechnieken en salesaanpak passen daarbij? Samen gaan we een maand brainstormen en aan de slag met jouw business.

Met mijn 7+ jaar kennis in strategie, marketing en sales werken we samen aan een business die bij jou past en ik vertel je precies aan welke knoppen je moet draaien om daar te komen. Zonder een one-size-fits-all formule. Want door het volgen van jouw eigen pad, kom je bij je succes die je voor ogen hebt. De vrijheid, voldoening, plezier en meer inkomen.

Dit maandtraject is volledig op maat.

ALIGN YOUR BUSINESS is een…

Een blueprint waar je stapt in de identiteit van een succesvolle ondernemer. Je gaat deze rol volledig ownen door het nodige mindsetwerk en omdat je alles leert over strategie, marketing en sales in combinatie met energetics. Dit alles zorgt dat jij zo snel mogelijk de vrijheid gaat ervaren waar je naar verlangt. Met AYB leer je wat nodig is om een succesvol schaalbaar online bedrijf op te bouwen met een onweerstaanbaar aanbod waar je klanten niet omheen kunnen. Dit doen we samen door middel van een no-nonsense aanpak en zonder sugarcoating in de sessies.

Let’s create that dreambusiness!

Ben jij een perfect fit voor AYB?

Dit traject is volledig op maat. Dat betekent dat we écht aan de slag gaan met je doelen en dromen en dit gaan omzetten naar praktische stappen. Je kunt altijd verlengen of het drie maanden programma aanschaffen als je meer hulp nodig denkt te hebben.

Ben jij een ondernemer met vrijheid als een van je kernwaarden? Je wilt meer vrijheid omdat je meer tijd wilt voor je gezin, er wilt zijn voor je kinderen en leuke herinneringen wilt maken, niet overwhelmed raakt van alle andere taken die je naast je business moet doen en geen leuke momenten moet skippen vanwege je drukke werkweek? 

✦ Je bent meer dan klaar om je bedrijf krachtig te positioneren waarbij jij jouw expertstatus claimt, marketing en sales geen moetje meer zijn en je eindelijk kunt ondernemen vanuit plezier want je doet het op een manier die bij jou past met alsnog een sterke en praktische strategie die zorgen voor constante nieuwe leads, betalende klanten en een warm publiek.  

✦ Als dienstverlenende of kennisondernemer wil je meer impact maken zodat je meer mensen kunt helpen met jouw aanbod zonder een volgeboekte agenda en een plafond in inkomsten. Denk bijvoorbeeld aan een groot gedeelte automatiseren, het bouwen van een systeem die constant nieuwe klanten kan opleveren, het schaalbaar maken van je aanbod en het werken met slimme verdienmodellen. 

✦ Je staat te popelen om te investeren in je eigen kennis en mindset, zodat je bedrijf kan skyrocken! Je wilt precies weten wat je zelf kunt doen om je business enorm te laten groeien zonder hulp van derden/uitbesteden.

✦ Als offline kennis- of dienstverlenende ondernemer wil je de switch willen maken naar online ondernemen. 

✦ Als ondernemende moeder wil je maximaal drie dagen werken, een fulltime jaarinkomen verdienen en tegelijk een present mom zijn!

Sidenote: je weet en beseft dat het bouwen van een online bedrijf tijd kost en geen quick fix is. Je staart niet blind op de succesverhalen van 100K in 3 maanden maar weet dat jij je eigen pad moet vinden en dat je er komt op jou manier door ALL-IN te gaan. Dit kan snel, maar het kan ook in een minder rap tempo. Je bent hier realistisch in en opgeven staat niet in jouw woordenboek.

 

Bespaar jezelf een berg aan trial-and-error en ontdek hoe je méér geld kunt verdienen met mijn hulp

Voor zowel het actief als (semi)passief verkopen van je aanbod

ATTRACTION MARKETING

Ontdek hoe je met authentieke marketing je droomklanten kunt aantrekken. En ja: aantrekken. Dat betekent dat jij leert hoe je mensen kunt raken door jezelf te zijn en dit combineert met slimme marketingtechnieken die je business laat groeien op een duurzame manier! We bepalen samen jouw unieke koers en gaan dit uitwerken.

SIMPEL, SCHAALBAAR & ONWEERSTAANBAAR AANBOD

We gaan inzoomen op jouw aanbod (to be). Wat heb je nu? Wat kunnen we gebruiken en wat kunnen we net anders inrichten zodat je makkelijk kunt opschalen. We kijken wat bij jou past en waar jij blij van wordt, ook als je nog geen aanbod hebt. Vervolgens gaan we dit strategisch opbouwen zodat je je cashflow aanzienlijk verhoogd en 100% vertrouwen hebt in hetgeen wat je aanbiedt.

SOLIDE BASIS

Leer hoe je de basis van je business stevig neerzet, waardoor alle andere strategieën moeiteloos in elkaar overlopen en je vooral slimmer leert werken en minder tijd kwijt bent aan je marketing- en salesaanpak. Zo worden marketing en sales geen last, maar krachtige tools die specifiek voor jou en jouw onderneming werken. Denk hierbij aan lange en duurzame termijnstrategieën waarbij je niet enkel focust op short-content kanalen zoals Instagram of LinkedIn - maar ook werkt aan manieren waarbij je for the long way constant zichtbaar bent. Denk bijvoorbeeld aan advertenties of een sterke organische marketingstrategie gericht op de long-term kanalen (denk aan: podcast, blog, YT). Ook hier kijken we weer naar jouw persoonlijke situatie, dromen en doelen.

Align your business

BOUWEN AAN EEN LOYALE COMMUNITY

Ontdek hoe je een community vol fans bouwt en laat dit je grootste marketing troef worden. Samen gaan we kijken hoe jij een warm publiek kunt opbouwen, zaadjes kunt planten die je later weer kunt oogsten en hoe je de klantreis optimaal laat aansluiten bij je ideale klant. Zorg ervoor dat je liever betrokken volgers hebt dan je te focussen op het aantal. Hoe meer je je community betrekt en biedt, hoe meer dit je gaat opleveren op de lange termijn.

WERKEN AAN DE 80% VAN JE SUCCES DIE AFHANKELIJK IS VAN JE MINDSET

Een succesvolle business draait niet op enkel strategie, slimme marketingtechnieken en een salesplan. Maar begint in je mindset. We gaan de diepte in. We kijken samen waar je jezelf stopt om verder te groeien of zelfs succesvol te worden. Want dit is écht een mindsetgame. Je gaat leren hoe je in de mindset van een succesvolle ondernemer stapt en daarna kunt handelen. Combineer dit met je businesskills en strategie die bij je past en je hebt goud in handen.

"Zodra je over bovenstaande kennis beschikt en dit combineert met energie heb je goud in handen. Je hebt alles in handen om een toekomstbestendig bedrijf op te bouwen. Geen shortcuts, maar de juiste stappen voor groei."

Dus, wat krijg je allemaal?

Ontwikkel een positieve mindset, stel doelen en visualiseer succes, leer belemmerende overtuigingen te doorbreken voor persoonlijke groei. In deze module leer je verschillende tools die je helpen bij het manifesteren van je droomleven en het wegwerken van moneyblocks.  

Leer jezelf te positioneren voor je droomklanten, maak een schaalbaar en onweerstaanbaar aanbod, optimaliseer je online aanwezigheid, en creëer een krachtig merkverhaal om te zorgen dat je klanten READY TO BUY zijn.

Leer omgaan met moeilijke momenten in het ondernemen, leer omgaan met mindset blokkades, werk aan je emotionele intelligentie en uplevel je zakelijk succes met de juiste business en money mindset.

Leer werken met verschillende strategieën om je business te laten groeien, ontdek hoe je verschillende marketingkanalen kunt gebruiken en uitbouwen en leer een funnel bouwen van A tot Z die je gaat helpen bij leadgeneratie, verkopen en vertrouwen opbouwen. Ik geef je alle praktische dingen die je nodig hebt om jouw unieke strategie op te bouwen. 

Leer over balans in het ondernemen, ontdek hoe je nu al zoveel mogelijk vrijheid voor jezelf kunt creëren en hoe je je taken afstemt op je doelen en dromen.

Leer alles over attraction marketing en het delen van waarde waardoor je droomklanten vanzelf bij je aan kloppen als je de juiste dingen doet en dit is in veel gevallen de 5% van je taken die je uitstelt. Ontdek hoe je van je klanten een community maakt en deze omtovert tot blije fans van je business!

 

Ontdek hoe je magnetische content maakt die zorgen voor “€€€” en je contentstrategie next level kunt tillen door de juiste technieken en tools toe te passen. Content met de: WOW, ik wil met je werken! – leer je in deze module!

 

✦ Je leert korte- en lange termijn strategieën die perfect aansluiten bij je bedrijf maar ook bij je situatie. Als moeder van twee kids, begrijp ik bijvoorbeeld dat je minder stappen kunt zetten als iemand zonder kinderen. En andersom natuurlijk ook !

✦Met 7 jaar ervaring binnen online marketing kijk ik echt met een helikopterview mee binnen je business, marketing en sales en leg de bruggetjes naar je gedachten over bepaalde onderdelen. Dit heeft ontzettend veel meerwaarde voor jou, zo heb je alles wat je nodig hebt op 1 plek.

✦ We pakken alles aan wat nodig is: denk aan je website optimaliseren, je positionering, strategie, advertenties, een strategisch aanbod, zoekmachineoptimalisatie, social media, expert status verhogen, complete funnels tot aan het maken van leadmagnets. Mis ik nog iets? You name it!

 

Inclusief 1:1 sessies!

Stappen plan AYB

Even concreet, waar kan ik je bij helpen?

Kies wat je nodig hebt en geniet van een op maat gemaakt programma. We kijken per sessie wat nodig is. Je zit dus niet vast aan een vooraf bepaald programma.

Ik ga je trainen om te denken en doen vanuit de beste versie van jezelf. We gaan ontdekken waar jouw blokkades liggen, welke overtuigingen je los moet leren laten en vooral hoe je weer in je kracht komt te staan. 

Als business strateeg kan ik met een helikopterview meekijken binnen je business. Wat kunnen we doen om jouw dromen en doelen te vertalen naar praktijkgerichte stappen? Wat is daar voor nodig en hoe zetten we dit neer op een manier die bij jou en je huidige situatie past? Als moeder heb je bijvoorbeeld veel minder tijd dan iemand die 40 uur per week werkt – en heb je dus vaak baat bij een andere strategie. Samen gaan we tijdens de kick-off sessie aan de slag met jouw actieplan voor de komende maanden! Zodat jij precies weet wat je kunt doen om stap voor stap dichter bij je doelen te komen. Ik vertel het je allemaal in Jip-en-Janneke taal zodat je ook écht begrijpt wat je gaat doen en dit dus kunt blijven toepassen na onze samenwerking.

We kijken waar nodig naar korte termijnstrategieën met een snelle ROI maar focussen voornamelijk op the long term. Want daar heb je simpel weg het meeste aan.

Ik ben 7 jaar actief in de marketingwereld als échte allrounder. Ik heb veel gewerkt en ervaring  opgedaan in de volgende disciplines:

 • Strategie (business en marketing)
 • Website ontwikkeling
 • Conversieoptimalisatie 
 • Google Ads
 • Social Media Ads
 • SEO
 • E-mailmarketing
 • Contentmarketing
 • Social Media 
 • Funnels bouwen
 • Leadmachines ontwikkelen
 • Sales
 • Technische stuff (denk aan software en tools)

Ik heb eigenlijk alles wel gedaan en weet vrijwel hoe alles werkt. Bij mij vind je dus het totaalplaatje. Ik kan écht op breed vlak met je meekijken. Dit is mijn Unique Selling Point ten opzichte van andere trajecten. Je bent in één keer klaar en vind alles onder één dak. 

 

Als ik ergens een hekel aan heb is het mensen persoonlijk ‘lastig vallen’ met je aanbod terwijl ze er niet op zitten te wachten. 

Tegelijk vind ik ook dat je zelf op de man af moet stappen (vooral in het begin als alles nog niet vanzelf gaat). 

Ik leer je niet werken met een salesscript maar ik leer je echt sales te doen vanuit verbinding. En natuurlijk vanuit een duurzame en slimme marketingstrategie!

Ben je een beginnende ondernemer en weet je niet waar je het zoeken moet? Wil je iemand hebben die met je meedenkt en helpt bij het opzetten van een sterke basis? 

Of draai je al een fijne omzet, maar wil je groeien? Wil je meer nieuwe leads krijgen omdat je een beetje uitgevist bent in je huidige vijver en bij bekende en wordt het tijd om meer mensen te laten zien wat je in huis hebt en te helpen met jouw aanbod? Dan is het tijd voor opschalen. Dit kan op verschillende manieren. Door uit te breiden met een verdienmodel of juist helemaal te switchen. Samen kijken we wat voor jou de meest logische keuze is waarbij je niet meer uur hoeft te werken. 

Hoe gaan we jouw bedrijf uitbouwen tot een sterk merk. Over welke dingen moet je nadenken? Hoe wil je dat andere jou zien, welke uitstraling past bij wat je doet? Hoe klopt het totaalpakket en hoe claim je je expertstatus zodat niemand meer om je heen kan? Dit gaan we uitdenken en uitwerken voor je bedrijf en/of personal brand. 

Wil je aan de slag met een passende branding en dit laten ontwikkelen? Dan heb ik fijne connecties waar ik je onder kan brengen. 

Ik ga je helpen om te werken vanuit je gevoel. Vanuit de juiste energie. Maar ook om écht te ontdekken wat je wilt, waar je écht blij van wordt en hoe je hierop kunt intunen. Daarnaast leer ik je ook hoe je steeds weer vanuit die high vibes aan de slag kunt gaan. Ofwel. Ik zet je terug in je kracht want jij creëert je eigen leven.  We gaan aan de slag met het verhogen van je frequentie zodat je een magneet wordt voor je droomleven. Dit is geen quick fix, maar je zult zien hoe snel je het verschil gaat merken als je hiermee leert en gaat werken in je business.

Ik geloof dat je vanuit alignment écht het succes gaat behalen wat je wilt. Dat komt neer op meer voelen en minder (over)denken maar wel DOEN.

En het verschil leren zien tussen écht niet op het juiste pad zitten of even niet lekker in je vel zitten. Wel leren doorpakken als je het even niet voelt maar terug naar de tekentafel als je volledig het plezier kwijt bent.

Tools als Human Design kunnen je richting geven in je business om jezelf en bepaalde processen beter te begrijpen in je business. We kunnen dit erbij pakken als je dit fijn vindt. Ik zie dit wel als waardevolle tool en niet als leidend binnen je business. Je intuïtie is je belangrijkste graadmeter. 

Inclusief 1:1 sessies!

Met 7 jaar ervaring in online marketing, kan ik je op elk gebied (strategisch en technisch) helpen!

Van strategie tot implementatie, we bouwen je (online) bedrijf met een ijzersterke basis + compleet marketingplan die zorgt voor ultieme vrijheid vanuit alignment.

Dit is je realiteit na AYB!

Vrijheid + Volledige controle over je bedrijf: Je doet alles binnen je bedrijf op jouw eigen voorwaarden. Je neemt de regie en bepaalt zelf hoe je wilt werken, met wie en op welke manier je je marketing en salesstrategieën inzet. 

Experimenteren en groeien: Je hebt inzicht in wat werkt voor jou en je bedrijf, en je gaat actief experimenteren met deze inzichten om nog meer succes te behalen.

Energie en groei: Je doet de dingen waar je energie van krijgt, en dit draagt bij aan de groei van je bedrijf. Vrijheid, Plezier en rust zijn de drijfveren achter je succes.

Mindset voor succes: Je begrijpt dat een succesvol bedrijf grotendeels afhankelijk is van je mindset. Je overwint twijfels, faalangst en angst, omdat je doet wat je leuk vindt en weet dat succes onvermijdelijk is.

Constante groei: Je begrijpt dat marketing geen quick fix is, en je bent bereid om voortdurend stappen te zetten die je laten groeien. Je blijft jezelf ontwikkelen en je bedrijf NEXT LEVEL te tillen.

Alignment met je diepste verlangens: Je bent volledig in alignment met wat je diep van binnen wilt. Je voelt het en je weet dat je op de juiste weg bent naar het realiseren van je dromen.

Word je eigen online marketeer en salesmanager: Je hebt alle kennis in huis om je eigen online marketeer en salesmanager te worden. Je bent zelfverzekerd en kunt de marketing en sales van je bedrijf zelfstandig beheren.

Here comes the magical part!

Met ALIGN YOUR BUSINESS bundel ik 7 jaar aan kennis en ervaring om jou te ondersteunen. Dit programma geeft je alle tools die je nodig hebt om jouw bedrijf écht succesvol te maken, zowel op zakelijk als mentaal vlak. 

Het mooie? Je ontdekt precies wat je moet doen om jouw bedrijf op een manier te laten groeien waar je plezier aan beleeft en die je langdurig vol kunt houden. Dat betekent snel meer vrijheid in jouw bedrijf!

& ik ga je precies leren hoe je dit doet!

Wat de allerleukste klanten over mij zeggen!

Liever 3 maanden intensief aan de slag met je bedrijf?

Dan is het ALIGN YOUR BUSINESS 1:1 Programma geschikt. Dit kun je ook eerst volgen en daarna de booster gebruiken als je daar een maand behoefte aan hebt.

Hi, ik ben Denise kieca.

Spreek je uit als: Kie-jet-sa. 😜 Want dat was vast de eerste vraag die in je op kwam.

Ik ben een mindset & ultimate (online) freedom mentor, online marketeer en mama van twee zoontjes (3 en 1,5)

Waarom ik dit doe?
Omdat de oneindige mogelijkheden van een online business geweldig zijn en ik je dit vrijheidsgevoel + oneindige groei ook gun! In mijn Human Design staat letterlijk als life purpose: to lovingly help people get their sh*t together when that’s what needed for the world to become better.

Ik heb super veel zin om samen met jou aan de slag te gaan! Want jij kunt de vrijheid voor jezelf creëren die je zo graag wilt. 

Even serieus? Hoe mooi is het dat je zelf de koers van je leven kunt bepalen? Ik vind dit niet voor niets het mooiste om te kunnen doen. Mijn kennis en ervaring delen met jou zodat jij hetgeen waar je goed in bent ook kunt omzetten naar een online business. Making more money, bepaal je eigen vrije dagen en bovenal deel zelf je agenda in! Zodat je tijd hebt voor je favoriete personen en de dingen kunt doen waar je blij van wordt. Dit is een stap dichterbij je droomleven. 

Voor mij is dit puur genieten en het geeft me écht voldoening. Want ik weet dat het ook voor jou is weggelegd, dat is het voor iedereen! Als je het eenmaal “ziet” en als mindset aanneemt: niet lukken is geen optie, is the sky not even the limit! Voel je die innerlijke YES! maar denk je dat het lastig is of dat jij dit niet kan? No worries. Dit leer ik je allemaal in AYB. 

cropped-20211011-KenTFotografie-SmartKoalaMarketing-7-1.jpg

Tijd is je meest kostbare bezit! Als je dit écht gaat begrijpen en gaat toewerken naar een schaalbaar verdienmodel creëer je een wereld vol mogelijkheden en vrijheid.

Jij bent de creator van je leven.

Let's talk business. Jouw investering in een business that you love.

DE BOOSTER DIENT ALS EEN KICKSTART EN VRAAGT AL ENIGE KENNIS OP DE MEESTE BUSINESSVLAKKEN. 

Kies het programma dat het beste past! Er is ook een drie maanden programma beschikbaar. 

NOTE: bedenk jezelf goed waar jij behoefte aan hebt – alleen samen brainstormen aan een strategie, actieplan en kun je het daarna prima zelf met nog een after call na twee weken? Of heb je echt meer intensieve begeleiding met hulpmiddelen nodig bij het opzetten of opschalen van je bedrijf? 

GET READY FOR LIMITLESS GROWTH in Business, Mindset, Marketing and Sales Results!

AYB BOOSTER

1 maand // 2 calls
250
Per maand in 2 termijnen
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Dit dient als échte QUICK start in je business, marketing, aanbod of nieuwe strategie (en mindset ofcourse!)
 • Eerste sessie = een KICK-OFF sessie (hier maken we jouw GAMEPLAN!)
 • 1 maand | 2 x 1:1 sessies (om de week - 60 min)
 • Verleng zo vaak je wilt achter elkaar, met tussenposes of niet als 1 boostmaand voldoende is!
 • Support via WhatsApp buiten de sessies (1 maand)
 • Ik leer je o.a. korte termijn strategieën waarmee het mogelijk is om snel je investering terug te verdienen

First of all. Laten we kijken of we een match zijn en ik je verder kan helpen door elkaar van te voren even te spreken! Liever gewoon even iets vragen? Stuur dan even een mailtje naar denise@denisekieca.nl

Plan een vrijblijvende kennismaking

Tijdens dit gesprek:

 • Kijken we naar je verlangens en hoe ik je hierbij kan helpen om zo snel mogelijk dat doel te behalen 
 • Doe ik een passend aanbod, je krijgt eerlijk advies. Ook als ik denk dat dit traject niet de juiste stap op dit moment is
 • Ontdekken we of er een klik is 
 • Schets ik kansen voor je bedrijf waar je mee gaat groeien naar meer klanten, omzet en dus vrijheid!
 • Vertel ik precies wat je kan verwachten tijdens dit programma
Het gesprek is uiteraard vrijblijvend. Claim nu alvast je plekje voor een kennismaking. 
 
Wil je liever eerst een vraag stellen of staat er geen geschikt moment tussen? Stuur mij dan een dm op Instagram of stuur een mail naar denise@denisekieca.nl 

Deze ondernemers gingen je voor...

FAQ

Ten eerste super tof dat je wilt starten met ondernemen! Het programma is in een hoog tempo om alles te doen binnen 3 of 6 maanden. Het kan zeker geschikt zijn als je enige ervaring hebt. Start je echt vanaf nul? Dan is het misschien minder geschikt. Misschien vind je het fijn om vooraf even te bellen samen. Dan vertel ik je precies wat je kunt verwachten. 

Een online bedrijf bouwen heeft tijd nodig. Het opbouwen van een community, het vinden van je marketing message en een timeline creëren voor je aanbod om vervolgens je droomklanten aan te trekken. 

Ik adviseer je daarom om écht even te kijken naar je huidige situatie. Draai je al een fijne omzet en staat de fundering van je bedrijf sterk, maar wil je opschalen door efficiëntere verdienmodellen? Dan heb je misschien genoeg aan het drie maanden programma.

Start je vanaf 0 in omzet en business fundering? Dan adviseer ik minimaal 6 maanden uit te trekken om je bedrijf in te richten op een manier die bij je past.

Heb je het meeste al staan? Of heb je geen behoefte aan een heel traject maar wil je gewoon ‘losse’ hulp inschakelen? Dan is de Booster geschikt voor jou. 

Bij twijfel kun je me altijd vragen stellen.

Het is geschikt voor online kennisondernemers en dienstverlenende ondernemers. Voor ondernemers die niet geloven in een one-size-fits-all formule en hun unieke code willen kraken.

Heb je een winkel of webshop? Dan kan het minder geschikt zijn in sommige gevallen. Tenzij je een zijstap wilt maken. 

Lijkt het je heel tof om mee te doen, maar weet je niet zeker of het past bij jou en je bedrijf? Neem dan even contact op. Ik adviseer je graag. 

Als je de investering momenteel niet hebt komt dit waarschijnlijk omdat je bedrijf nog niet lekker draait. Dat is ook niet vreemd als startende ondernemer of als ondernemer waar de basis betreft online marketing nog niet goed staat. Anders ben je ook niet op zoek naar hulp om je bedrijf beter online vindbaar te maken. En dit geeft natuurlijk niets, elke ondernemer heeft op dit punt gestaan.

Bedenk jezelf goed wat je gaat doen als je besluit niets te willen of kunnen investeren. Ga je zo verder ondernemen vol frustratie? Ondernemen moet juist energie geven in plaats van kosten. Je leest de veelgestelde vragen omdat je op zoek bent naar een oplossing. En niets doen is helaas niet de oplossing. Het draaien van een succesvol bedrijf komt niet aanwaaien. Daarvoor moet je investeren en prioriteiten stellen.

Omdat ik je toch graag wil helpen kan je in termijnen betalen. Neem contact op voor extra informatie of bij vragen.

Dit kan variëren van de dinsdag, woensdag of vrijdag zonder rechten hieraan te ontlenen. 

Je kunt alles vragen. We kunnen samen even ons scherm delen bij bepaalde situaties en ik ben uiteraard je steun en toeverlaat voor 3 maanden. Daarnaast krijg je ook toegang tot mijn Online Academy, hier staan ook instructievideo’s. Ik vertaal de theorie direct naar de praktijk. Zo kan je direct meedoen om het voor je eigen bedrijf te fixen!

Ik vertel alles in simpele taal. Ik doe mijn best om het 100% over te brengen. Natuurlijk bestaat er een kans dat je het best moeilijk vindt. Logisch. Daarom krijg je toegang tot de online academy. Hier kun je maar liefst 70 lessen bekijken. Per onderdeel wordt alles uitgelegd en kun je instructievideo’s bekijken.  De kracht van de calls is natuurlijk het direct contact met elkaar en vragen stellen.

Dus no worries, ik denk dat je er écht wel uitkomt met mijn hulp en alle andere tools. 

Ik maak gebruik van WordPress, Elementor Pro en MailBlue. In de instructievideo’s leg ik alles uit middels deze tools. Ik durf dus niet te zeggen of dit in de programma’s die jij gebruikt hetzelfde werkt. Alhoewel het principe meestal overal hetzelfde is, zal je zelf even moeten zoeken. Ik ontleen hier verder geen rechten aan.

De theoretische kennis is algemeen en overal toepasbaar. Alhoewel het natuurlijk makkelijker is als je ook met bovenstaande software werkt.

Kort antwoord: Nee. Ik beloof niks want alles valt en staat met jouw inzet. Ik geef je alle middelen maar jij moet het doen. Ook hangt het af van hoe coachable je bent qua mindset en echt actie neemt. Een claim dat jij bijvoorbeeld gegarandeerd 10k gaat verdienen vind ik niet eerlijk om te beloven. Iets wat je goed moet beseffen is dat online marketing een inspanningsmiddel is en niet vooraf te bepalen valt wat wel of niet werkt voor je bedrijf. Het is  dus onmogelijk om vooraf resultaten te voorspellen. Online marketing blijft ten alle tijden testen. Elke eerlijke marketeer zal dit tegen je zeggen. 

Ik kan je vanuit hier dus geen garantie bieden voor een hoge omzet en succes. Alleen het aanhoren is niet voldoende. you have to do the work first! 

Je moet dus echt zelf aan de bak! Wel heb je echt een fijn programma en online academy tot je beschikking die je precies vertelt aan welke knoppen je moet draaien om succes te behalen. Hoe je alles vervolgens gaat inzetten, optimaliseren en bijsturen is aan jou. Wij vullen de calls in waar jouw behoefte bij ligt en waarvan ik denk dat het nodig is om zo snel mogelijk betalende klanten binnen te slepen. Maar no worries! Hard works pays off! 

Ik ga gedurende periode hier volledig bij ondersteunen. Samen gaan we het werk neerzetten die er voor gaat zorgen dat de praktische zaken allemaal op en top in orde zijn. 

Daarom is btw ook de matchcall vooraf belangrijk. Want hierin gaan we samen kijken of we een klik hebben en of ik je echt kan helpen. Als één van de twee een nee is zullen we helaas niet samen gaan werken. 

Ben je klaar om in je nieuwe identiteit te stappen? Een ondernemer die doet wat nodig is om te bereiken wat die wilt?

Dan ben je een perfect fit voor dit programma!