Membership align your life and business

Het membership waarin ik jou empower to do it all

Durf jij groots te dromen en te groeien? In dit membership ontdek je ALLES wat nodig is om jouw leven een flinke UPGRADE te geven. Zodat jij het leven gaat leven waar je van droomt.

Dit is jouw place to be voor alles wat met businessgroei, zelfontwikkeling, mindset, inspiratie & motivatie te maken heeft. Hier ontdek je hoe je jouw dromen omzet in realiteit en elke dag vol energie en voldoening leeft.

Dit is jouw plek om te ontdekken hoe je met een holistische aanpak je droomleven kunt bereiken. Of je nu een ondernemer bent, een moeder, of iemand die voelt dat er meer in het leven is, dit is de community voor jou.

Membership align your life and business

Het membership waarin ik jou empower to do it all

Durf jij groots te dromen en te groeien? In dit membership ontdek je ALLES wat nodig is om jouw leven een flinke UPGRADE te geven. Zodat jij het leven gaat leven waar je van droomt.

Dit is jouw place to be voor alles wat met businessgroei, zelfontwikkeling, mindset, inspiratie & motivatie te maken heeft. Hier ontdek je hoe je jouw dromen omzet in realiteit en elke dag vol energie en voldoening leeft.

Dit is jouw plek om te ontdekken hoe je met een holistische aanpak je droomleven kunt bereiken. Of je nu een ondernemer bent, een moeder, of iemand die voelt dat er meer in het leven is, dit is de community voor jou.

Picture this...

Dit is precies wat het membership je gaat brengen. Come join us!

Mijn missie: zoveel mogelijk vrouwen helpen bij het creëren van hun droomleven

Ik voelde aan alles dat het anders moest.

Met mijn 7+ jaar ervaring als online marketeer en strateeg haalde ik geen voldoening meer uit het enkel helpen op het gebied van marketing, strategie en sales.

Ik ontdekte namelijk dat een succesvolle business niet enkel draait om perfecte websites, advertenties, funnels en social media berichten. Maar dat een groot gedeelte van je succes afhangt van je mindset en het level van zelfontwikkeling die je eigen hebt gemaakt. Maar ook zelfinzicht - doe jij wat je écht wilt en waar je écht gelukkig van wordt?

Ik deed dit laatste namelijk niet en ik zag dit ook vaak terug bij mijn klanten en merkte het verschil tussen klanten die binnen no-time resultaten behaalde en bij wie de resultaten wegbleven. Ook kreeg ik een sterke aversie tegen veel marketingtrucjes, eindeloos spammailtjes en de 13 in een dozijn berichtjes. Ik geloof enkel in attraction marketing - zonder vervelende pusherige salestechnieken.

Ondanks dat ik nu in mijn vierde ondernemersjaar zit, heb ik al heel wat gewisseld van aanbod. Ik begon als marketing bedrijf maar merkte al snel dat dit geen voldoening gaf. Een half jaar geleden ben ik dan ook drastisch gestopt met het aannemen van uitvoerend werk. Wat natuurlijk super eng was, want hey, dit waren wel mijn inkomsten als fulltime ondernemer. Maar ik had deze periode nodig om écht te ontdekken wat ik wil en waar ik blij van wordt. Ik wist het natuurlijk allang (en jij ook!), maar ik vond de stap eng om te zetten. Het heeft ook heel veel mindsetwerk gevraagd om te breken met deze limiting beliefs.

Zoals hierboven staat: ik ben er 100% van overtuigd dat je succes afhangt van elk vlak in je leven. Tenminste als je wilt gaan voor substainable succes zonder burn-out's. Het voelde dus niet meer voldoende om enkel te teachen als business en marketingmentor.

Ik probeerde zo nu en dan met mijn klanten aan de slag te gaan met hun mindset, maar dit bleek in de praktijk toch lastiger als tijdens een traject vooral gefocust wordt op het in de markt zetten van een online aanbod & marketingstrategieën. Ook voelde het gevoelsmatig niet meer oké om enkel 1:1 te werken en wilde ik meer impact maken. Ik wilde mijn liefde voor zelfontwikkeling en gezondheid combineren met het businessstuk zonder direct te sturen op enkel resultaat in cijfers en het overnemen van het werk. Meer mensen kunnen helpen naar meer voldoening in hun leven, meer toegankelijk zijn zonder dat ik mezelf voorbij zou lopen in mijn agenda.

Een plek waar mensen zowel voor hun business bij mij terecht kunnen maar ook voor het (verder)ontwikkelen in mindset en persoonlijke groei zonder dat daar direct een business aan moet vastzitten.

Een plek waar elke vrouw, moeder en/of businesswoman terecht kan om aan haar droomleven te werken.
Een plek waar we elkaar begrijpen, toewerken naar vrijheid in elk aspect van het leven zowel persoonlijk als businesswise en waar je 100% empowered wordt TO DO IT ALL.

And that's the start of this amazing membership.

HET ALIGN YOUR LIFE & BUSINESS MEMBERSHIP is een…

Community waar je bij wilt horen! Dit is het enige membership waar aandacht wordt besteedt aan ELK vlak in je leven om te upgraden naar het leven wat je zo graag wilt. Ik geloof in een holistische aanpak, dus dat alles één groot geheel vormt met elkaar. Dit is dé plek voor ondernemers, niet-ondernemers, moeders en freedomseekers die ALL-IN willen gaan op hun droomleven bereiken, TO DO IT ALL zonder concessies. Want dit gaat je 100% lukken als mislukken geen optie is. Het membership kun je zien als instant toegang tot een business & mindset mentor want je krijgt een sh*tload aan kennis, opdrachten en mogelijkheden om al jouw vragen te stellen. Onbeperkt.

Ben jij een perfect fit voor het membership?

✦ Je bent iemand die aan alles voelt dat je bestemd bent voor meer, maar loopt regelmatig vast in het toewerken naar je dromen en doelen

✦ Je bent iemand die WEET dat je alles kunt bereiken wat je voor je ziet 

✦ Je bent iemand die heel veel interesse heeft in persoonlijke groei

✦ Je bent iemand die vrijheid op elk vlak van je leven ontzettend belangrijk vindt

✦ Je bent een persoon die constant overweldigd en onvoldaan is vanwege het onvermogen om werk, gezin en persoonlijke tijd in balans te houden, en die vastbesloten is om positieve veranderingen aan te brengen

✦ Je bent een startende ondernemer (to be), zelfstandige ondernemer of eigenaar van een klein bedrijf en bent op zoek naar hoe je dit bedrijf (verder) kunt opbouwen, optimaal zichtbaar bent en kunt opschalen op een manier die BIJ jou past, een sterke combinatie van ondernemen op gevoel & strategie maar vooral vanuit plezier en toewerkt naar een FREEDOMBASED BUSINESS

✦ Je bent een multipassionate en bent op zoek naar iemand die je hierin begrijpt en kan ondersteunen om je leven in te richten zodat alle boxjes worden afgevinkt

 

 

Niks is te gek in het membership en wist je dat jij ook veel invloed krijgt?

Het membership is constant in ontwikkeling, wordt aangevuld met leuke extraatjes en er vinden regelmatig leuke online events, workshops en dergelijke plaats.

Wat kan je zoal verwachten qua onderwerpen?

EMPOWERMENT

In het "Align Your Life & Business Membership" draait alles om jou. Of je nu ondernemer bent of niet, ik help je om je innerlijke kracht en zelfvertrouwen te vergroten. Samen pakken we je mindset aan, zodat je beperkende gedachten kunt omzetten in positieve vibes en heldere doelen kunt stellen, zowel voor je zakelijke als je persoonlijke leven. We werken aan een gezonde levensstijl en leren je hoe je je energie beter kunt managen voor top prestaties, zowel op werkgebied als in je droomleven. Je krijgt tools voor sterke leiderschaps- en communicatieve vaardigheden, allemaal ondersteund door een inspirerende community van gelijkgestemden. Mijn missie is om jou te helpen je dromen waar te maken en een gelukkig, gebalanceerd en gezond leven te leiden.

INNERLIJKE RUST, PLEZIER, GELUK EN VRIJHEID

Samen gaan we op zoek naar manieren om die rust te vinden te midden van de hectiek van het leven. Ik help je bij het verkennen van technieken voor stressvermindering en mindfulness, zodat je kunt genieten van een gevoel van kalmte en evenwicht, zelfs in de drukste tijden. Plezier en geluk zijn essentieel voor een vervuld leven. In het membership ontdek je hoe je plezier kunt vinden in zowel je werk als je vrije tijd. Ik moedig je aan om je passies na te streven, je creativiteit te uiten en te genieten van de kleine die er echt toe doen in het leven. Vrijheid is ook een belangrijk onderdeel. Samen verkennen we manieren om meer vrijheid in je leven te ervaren, of het nu gaat om financiële vrijheid, vrijheid om je eigen tijd in te delen, of de vrijheid om te zijn wie je werkelijk bent zonder compromissen.

PERSOONLIJKE GROEI

Zelfontwikkeling is everything. Alles wat je nu ziet in je leven en hebt bereikt is een reflectie van je gedrag en keuzes in het verleden. Bevalt het niet wat je ziet of mag dit naar een hoger niveau getild worden? Dan heb je stappen te zetten in je persoonlijke groei. Hier zijn eindeloos veel tools voor maar we besteden hier ook regelmatig aandacht aan tijdens de live vragensessies. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jij stappen zet in je mindset, groter leert denken en écht durft te dromen.

Online marketing bureau zoetermeer

HEALTH & SELFLOVE

We gaan samen op zoek naar manieren om jouw gezondheid te verbeteren, zodat je zowel fysiek als mentaal op je best kunt zijn. Gezondheid is de basis van een vervuld leven. In het membership ontdek je hoe je een gezonde levensstijl kunt ontwikkelen die past bij jouw behoeften en doelen. We gaan op ontdekkingstocht naar voedzame voeding, effectieve beweging en technieken om stress te verminderen, zodat je je energiek en vitaal voelt. Samen gaan we ervoor zorgen dat je de juiste balans vindt tussen werk, ontspanning en zelfzorg, zodat je elke dag met energie en een positieve mindset kunt beginnen. Ik ga je ook helpen om een diepere band met jezelf te creëren, zodat je jezelf kunt omarmen, waarderen en liefhebben zoals je bent ondanks je graag dingen wilt aanpakken. Samen gaan we werken aan het versterken van jouw zelfliefde, want dat is essentieel voor jouw welzijn en persoonlijke groei.

ATTRACTION MARKETING (BUSINESSOWNERS)

Ontdek hoe je met authentieke marketing je droomklanten kunt aantrekken. En ja: aantrekken. Dat betekent dat jij leert hoe je mensen kunt raken door jezelf te zijn en dit combineert met slimme marketingtechnieken die je business laat groeien op een duurzame manier! We bepalen samen jouw unieke koers en gaan dit uitwerken.

EEN STERK BUSINESS FUNDAMENT EN EEN ONWEERSTAANBAAR BEDRIJF OPBOUWEN

Leer hoe je de basis van je business stevig neerzet, waardoor alle andere strategieën moeiteloos in elkaar overlopen en je vooral slimmer leert werken en minder tijd kwijt bent aan je marketing- en salesaanpak. Zo worden marketing en sales geen last, maar krachtige tools die specifiek voor jou en jouw onderneming werken.We gaan inzoomen op jouw aanbod (to be). Wat heb je nu? Wat kunnen we gebruiken en wat kunnen we net anders inrichten zodat je makkelijk kunt opschalen. We kijken wat bij jou past en waar jij blij van wordt, ook als je nog geen aanbod hebt. Vervolgens gaan we dit strategisch opbouwen zodat je je cashflow aanzienlijk verhoogd en 100% vertrouwen hebt in hetgeen wat je aanbiedt.

Ik geef je regelmatig de keuze om mee te beslissen over leuke dingen als workshops, challenges en je kunt natuurlijk zelf je vragen toesturen tijdens de live Q&A's.

Sluit je vandaag nog aan bij het "Align Your Life & Business Membership" en begin je reis naar innerlijke rust, plezier, geluk en vrijheid.

Laten we samen aan de slag gaan! Zie ik je in het membership?

Dit is jouw werkelijkheid als je aan actief deelneemt aan het membership

Je voelt een diepe innerlijke rust, zelfs in uitdagende situaties

✦ Een overdosis aan motivatie en inspiratie om ALL-IN te gaan

Je ervaart meer plezier en voldoening in zowel je werk als je persoonlijke leven

Je hebt een helderder perspectief op wat jou gelukkig maakt en hoe je dat kunt bereiken

Je voelt een grotere mate van vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven vorm te geven

Je geniet van een betere gezondheid en vitaliteit, zowel fysiek als mentaal

Je hebt meer zelfvertrouwen en geloof in jezelf en je capaciteiten

Je hebt effectieve strategieën voor stressbeheersing en het omgaan met uitdagingen

Je voelt je verbonden met een ondersteunende community van gelijkgestemde mensen

Je ervaart een diepere verbinding met jezelf en een groter gevoel van zelfliefde

Je merkt dat je meer gefocust en productief bent in je dagelijkse activiteiten

Je hebt duidelijke doelen gesteld en bent op weg om ze te bereiken

Je geniet van een gebalanceerd leven waarin werk, ontspanning en zelfzorg elkaar aanvullen.

Je begint elke dag met energie, enthousiasme en een positieve mindset.

50/50 🙂

Ik ben iemand die heel nuchter is en heel praktisch. Wil je iets? Dan zal je er wat voor moeten doen. Alleen actie zorgt voor resultaat. Ik geef je dus geregeld kant-en-klare hands-on tips die je direct kunt toepassen. 

Maar ik geloof ook volledig in het leren gebruiken van universele wetten zoals de law of attraction en tools als human design. Bij mij vind je dus een combi van aanpakken, oogkleppen op en gaan maar tegelijk wel zorgen dat je weet hoe erg jouw gedachten en handelen invloed hebben op de uitkomst. Ik krijg altijd terug dat heel veel mensen deze combi als ontzettend fijn ervaren. Want soms heb je ook gewoon een liefdevolle schop onder je hol nodig, zonder sugarcoating van advies.

Hoe uit zich dit in het membership? Enkel op leuke manieren waar je hoe dan ook bij wilt zijn zoals challenges, workshops over human design en alles kunnen vragen waar je tegen aanloopt op zoals ik zei ELK vlak. 

50/50 🙂

Ik ben iemand die heel nuchter is en heel praktisch. Wil je iets? Dan zal je er wat voor moeten doen. Alleen actie zorgt voor resultaat. Ik geef je dus geregeld kant-en-klare hands-on tips die je direct kunt toepassen. 

Maar ik geloof ook volledig in het leren gebruiken van universele wetten zoals de law of attraction en tools als human design. Bij mij vind je dus een combi van aanpakken, oogkleppen op en gaan maar tegelijk wel zorgen dat je weet hoe erg jouw gedachten en handelen invloed hebben op de uitkomst. Ik krijg altijd terug dat heel veel mensen deze combi als ontzettend fijn ervaren. Want soms heb je ook gewoon een liefdevolle schop onder je hol nodig, zonder sugarcoating van advies.

Hoe uit zich dit in het membership? Enkel op leuke manieren waar je hoe dan ook bij wilt zijn zoals challenges, workshops over human design en alles kunnen vragen waar je tegen aanloopt op zoals ik zei ELK vlak. 

Wat de allerleukste klanten over mij zeggen!

Ready to align your life and business? Join us now and let's make it happen together!

Hi, ik ben Denise kieca.

Spreek je uit als: Kie-jet-sa. 😜 Want dat was vast de eerste vraag die in je op kwam.

Ik ben een mindset & business mentor met 7 jaar ervaring, een manifesting generator en bovenal mama van twee zoontjes (3 en 1,5)

Waarom ik dit doe?
Omdat ik geloof dat je alles kunt bereiken als je een upgrade uitvoert in elk aspect in je leven. In mijn Human Design staat letterlijk als life purpose: to lovingly help people get their sh*t together when that’s what needed for the world to become better.

Ik heb super veel zin om samen met jou aan de slag te gaan! Want jij kunt de vrijheid voor jezelf creëren die je zo graag wilt. Op elk vlak. 

Even serieus? Hoe mooi is het dat je zelf de koers van je leven kunt bepalen? Ik vind dit niet voor niets het mooiste om te kunnen doen. Mijn kennis en ervaring delen met jou zodat jij hetgeen waar je goed in bent ook kunt omzetten naar een online business en/of een huge upgrade in je leven. Making more money, bepaal je eigen vrije dagen en bovenal deel zelf je agenda in! Zodat je tijd hebt voor je favoriete personen en de dingen kunt doen waar je blij van wordt. Dit is een stap dichterbij je droomleven. 

 

Voor mij is dit puur genieten en het geeft me écht voldoening. Want ik weet dat het ook voor jou is weggelegd, dat is het voor iedereen! Als je het eenmaal “ziet” en als mindset aanneemt: niet lukken is geen optie, is the sky not even the limit! Voel je die innerlijke YES! maar denk je dat het lastig is of dat jij dit niet kan? No worries. Dit leer ik je allemaal in het membership.

 

cropped-20211011-KenTFotografie-SmartKoalaMarketing-7-1.jpg

Ready to take the leap? Join this membership and let's start aligning your life and business today!

Jij bent de creator van je leven.

Meld je vandaag nog aan voor het membership

 

GET READY FOR LIMITLESS GROWTH

MEMBERSHIP
ALIGN YOUR LIFE & BUSINESS

111 p/m
 • Om de week een LIVE mentorsessie
 • Stel je vragen in de online community waar je 24/7 terecht kunt
 • Super easy toegang tot mij als mindset & business coach zonder vastzitten aan trajecten via de community
 • Regelmatig interessante workshops
 • Regelmatig leuke extraatjes zoals challenges, masterclasses van experts en andere dingen die je niet wilt missen
 • Een besloten online community waar je kunt netwerken, ervaringen kunt delen en elkaar kunt ondersteunen
 • Gastexpertsessies met toonaangevende professionals op het gebied van gezondheid, mindset, spiritualiteit en ondernemerschap
 • Regelmatige updates en nieuwe content om je geïnspireerd en gemotiveerd te houden op jouw pad naar succes
 • Toegang tot exclusieve videolessen en workshops over zelfontwikkeling, mindset en businessstrategieën
 • Maandelijks opzegbaar voor de volgende incassodatum
 • Dit Membership is het enige wat je nodig hebt om ALL-IN te gaan op je dromen en doelen. Werken aan je business, mindset en gezondheid.

Liever gewoon even iets vragen? Stuur dan even een mailtje naar denise@denisekieca.nl

Het is tijd om jouw dromen serieus te nemen

Word lid en begin met het bouwen aan jouw toekomst