Ontdek hoe je een bedrijf kunt bouwen vanuit full alignment en HOE je VANDAAG nog in de meest succesvolle versie van jezelf kunt stappen.

🚀 VOOR IEDEREEN DIE WILT ONDERNEMEN OP EEN MANIER DIE 100% BIJ JE PAST EN HIERMEE MEER KLANTEN EN INKOMEN WILT AANTREKKEN

De audiotraining gaat je helpen om je business te runnen op jouw manier. Ik leer je de eerste stappen die zorgen dat je vanuit alignment gaat leren ondernemen waardoor je succes naar je toe gaat trekken. En dus meer vrijheid, voldoening, impact, onafhankelijkheid en meer inkomen.

T.W.V. € 37 -> NU TIJDELIJK GRATIS

Waarom deze audiotraining GRATIS DOWNLOADEN?

VOOR WIE IS DIT?

✦ Ondernemers die gek zijn op doelen stellen en ondernemen vanuit gevoel in plaats van enkel met je brein

✦ Ondernemers die nu geen vrijheid, voldoening en onafhankelijkheid ervaren en meer willen groeien in inkomen. Alleen loop je momenteel vast en weet je niet hoe je daar kunt komen.

✦ Voor ondernemers die net starten met hun business en een mindsetboost kunnen gebruiken!

✦ Voor ondernemers die op zoek zijn naar een bedrijf en strategie die 100% bij hun past - dit is het perfecte startpunt om mee te beginnen!

Hi, ik ben Denise kieca.

Spreek je uit als: Kie-jet-sa. 😜 Want dat was vast de eerste vraag die in je op kwam.

Ik ben een mindset, business, marketing en sales mentor en bovenalles mama van twee zoontjes (3 en 1,5)

Waarom ik dit doe?
Omdat de oneindige mogelijkheden van een online business geweldig zijn en ik je dit vrijheidsgevoel + oneindige groei ook gun! In mijn Human Design staat letterlijk als life purpose: to lovingly help people get their sh*t together when that’s what needed for the world to become better.

Ik heb super veel zin om samen met jou aan de slag te gaan! Want jij kunt de vrijheid voor jezelf creëren die je zo graag wilt. 

 

Online marketing bureau zoetermeer

Thema's van de audiotraining:

✦ Je business in alignment brengen - wat is het precies en hoe doe je dit? Zodat je daadwerkelijk meer vrijheid krijgt in je leven en business.

✦ Je diepe why ontdekken en verantwoordelijkheid nemen voor je huidige situatie zodat je in je kracht komt te staan!

✦ Hoe kun je authentiek zijn binnen je business en marketing? Zodat je ook écht plezier gaat beleven?

✦ Hoe stap je in de next level versie van jezelf zodat je je droomleven + business naar je toe gaat trekken?

Ben je net zo gek op doelen stellen en bezig zijn met je droomleven creëren als ik? Dan is dit écht een hele fijne tool die je kunt inzetten om dit te realiseren in je werkelijkheid! De audiotraining gaat je enorm helpen als je nu vastloopt binnen je bedrijf of niet zo goed weet hoe je vanuit authenticiteit kunt ondernemen waardoor je langdurig plezier haalt uit je business!

Dit is je kans om deze audiotraining gratis te beluitseren! LET OP: Deze actie is tijdelijk. Dit is écht een buitenkans qua waarde die je krijgt. Gun jezelf een business vanuit alignment!