GROEPSprogramma ALIGN YOUR BUSINESS

Een business runnen op een manier die 100% bij jou past & succesvol is?

Online zichtbaar zijn en ondernemen on your own terms,

Samen jouw dromen omzetten in concrete stappen.

Tijdens mijn groepsprogramma van 6 maanden gaan we ervoor zorgen dat je je businessdoelen gaat bereiken die je voor ogen hebt. Ontdek hoe ik je kan helpen bij het krijgen van (meer) klanten, een sterke online basis en/of leadmachine, meer bereik waardoor je uiteindelijk meer omzet kunt draaien. Zodat je je aanbod gaat verkopen vanuit plezier en de vrijheid gaat ervaren waar je naar verlangt. 

GROEPSprogramma ALIGN YOUR BUSINESS

Een business runnen op een manier die 100% bij jou past & succesvol is?

Online zichtbaar zijn en ondernemen on your own terms,

Samen jouw dromen omzetten in concrete stappen.

Tijdens mijn groepsprogramma van 6 maanden gaan we ervoor zorgen dat je je businessdoelen gaat bereiken die je voor ogen hebt. Ontdek hoe ik je kan helpen bij het krijgen van (meer) klanten, een sterke online basis en/of leadmachine, meer bereik waardoor je uiteindelijk meer omzet kunt draaien. Zodat je je aanbod gaat verkopen vanuit plezier en de vrijheid gaat ervaren waar je naar verlangt. 

In een notendop - de transformatie van dit programma

Concreet actieplan: We creëren samen een concreet actieplan dat volledig aansluit bij jouw doelen. Of het nu gaat om snel omzet genereren of een extra stroom aan inkomsten realiseren, het versterken van de basis van je (online) bedrijf of het automatiseren en opschalen, we bepalen de koers die perfect bij jou past. LET OP; WE DOEN DIT ALLEEN 1:1 BIJ HET PREMIUM PROGRAMMA!

Groei in je eigen tempo: We hanteren zowel korte- als langetermijnstrategieën om je bedrijf te laten groeien in termen van klanten en omzet met behulp van marketing en sales. Het tempo van deze veranderingen bepaal jij, zodat je ze op jouw eigen ritme kunt omarmen.

Van huidige naar droomsituatie: Samen onderzoeken we je huidige situatie en de plek waar je naartoe wilt met je bedrijf. Hoe wil je jouw bedrijf inrichten zodat het 100% bij jou past? We zullen stap voor stap werken aan deze transformatie. Let’s create a dream business!

Advies en implementatie: Je krijgt niet alleen advies op strategisch niveau, maar ik leer je ook de vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig marketing tools te beheren. Je wordt empowered om je eigen strategieën te implementeren, zodat je de controle hebt over je succes. Dit is mega waardevol want de kennis die je leert blijft en kun je eindeloos toepassen en optimaliseren. 🚀

Mindset transformatie: Gedurende ons traject zal je een ware mindset transformatie doormaken. Dit zal niet alleen bijdragen aan de groei van je bedrijf, maar ook aan je persoonlijke groei als ondernemer.

Blijvende groei: Deze transformatie stopt niet na ons programma. Je zult beschikken over de vaardigheden en inzichten om blijvend te groeien, zelfs nadat het programma is afgerond.

De oplossing voor een succesvol bedrijf

Mijn groepsprogramma, ALIGN YOUR BUSINESS is dé ideale oplossing voor ondernemers die genoeg hebben van de standaardformules en beseffen dat een bewezen strategie (zoals een funnel maken) geen garantie is voor omzet en succes. Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans tussen strategie en afstemming op wat bij jou past. Maar vooral doorzetten en geloven in je bedrijf en jezelf!

In mijn exclusieve groepsprogramma van 6 maanden neem ik je mee op een reis waarin je niet alleen de essentiële praktische stappen en strategieën leert voor online zichtbaarheid, groei en opschalen, maar waarin we ook een deepdive maken in je knelpunten.

Op deze manier kun je de gewenste resultaten behalen voor je bedrijf. Of je nu vanaf het begin start of al eventjes bezig bent – dit programma is een perfect fit. Jup, zelfs in groepsverband. Door de persoonlijke aandacht en wekelijkse coaching in de vorm van Q&A’s zit je niet vast aan een standaard format. Je kunt elke week antwoord vragen op de dingen waar jij tegen aanloopt. Hoe fijn is dat?

Je hebt genoeg tijd besteed aan dingen die niet werken. Nu is het tijd om jouw bedrijf NEXT LEVEL te brengen en succes te behalen op JOUW voorwaarden. Doe mee met ALIGN YOUR BUSINESS en ontdek de kracht van een bedrijf runnen vanuit een manier die 100% bij je past met blijvende groei en vooral veel plezier!

Herken je jezelf in een of meer van de volgende gedachten?

Dit is wat je verlangt, toch?

Dit is precies wat je kunt bereiken met mijn groepsprogramma ALIGN YOUR BUSINESS. Samen zullen we werken aan het realiseren van jouw gewenste resultaten. Het is tijd om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen en de vrijheid en succes te ervaren waar je naar verlangt.

Voor wie is het?

Voor ambitieuze ondernemers die voelen dat ze vastlopen binnen hun bedrijf, is ALIGN YOUR BUSINESS de sleutel tot transformatie. Als jij worstelt met het ontbreken van een sterk online fundament, het gebrek aan een heldere strategie en het gevoel van frustratie rondom je online zichtbaarheid, dan is dit programma speciaal voor jou.

✦ ALIGN YOUR BUSINESS is ontworpen om ondernemers te begeleiden die bereid zijn om verandering aan te brengen en te groeien. Het is voor diegenen die niet langer genoegen nemen met beperkingen en het gevoel hebben dat ze moeten kiezen tussen hun verlangens. Het is tijd om uit dat patroon van belemmerende gedachten te stappen en vol vertrouwen je intuïtie te volgen. Je kunt groots dromen en ontdekken dat je ‘én, én’ kunt bereiken in plaats van ‘of, of’.

✦ Het programma is voornamelijk geschikt voor dienstverlenende ondernemers en kennis ondernemers die online werken. Samen gaan we werken aan het vergroten van je klantenbestand door sterke online zichtbaarheid, het verhogen van je omzet en het bereiken van ultieme vrijheid in jouw bedrijf waardoor je innerlijke rust ervaart. 

Dus, als jij vastberaden bent om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen en klaar bent voor de transformatie die ALIGN YOUR BUSINESS biedt, wacht dan niet langer. Dit programma is speciaal voor jou ontworpen. Sluit je aan bij ALIGN YOUR BUSINESS en zet vandaag nog de eerste stap richting de groei en het succes waar je naar verlangt.

De voordelen van een groepsprogramma

Het 6 maanden groepsprogramma ALIGN YOUR BUSINESS is een echte life changer voor je business. Hier zijn een paar redenen waarom:

Samen leren en groeien: In dit programma maak je deel uit van een community van gelijkgestemde ondernemers. Je kunt ervaringen delen, van elkaar leren en elkaar ondersteunen. We bundelen onze kennis en inzichten, waardoor we allemaal kunnen profiteren van elkaars ervaringen.

Persoonlijke begeleiding: Tijdens de wekelijkse groepscalls heb je toegang tot mijn begeleiding en ondersteuning gedurende het hele programma. Je kunt vragen stellen, feedback ontvangen en je voortgang bespreken. Ik sta tijdens de groepscalls klaar om je te motiveren, te inspireren en je te helpen bij elke stap richting je dream business.

Totale transformatie: ALIGN YOUR BUSINESS gaat verder dan alleen oppervlakkige strategieën. We duiken dieper in wie jij bent als ondernemer. We gebruiken methoden zoals Human Design en passen ze toe op jouw unieke energie. Dit leidt tot een diepgaande transformatie, waarbij je jouw bedrijf in lijn brengt met je diepste verlangens en ware zelf. Hierdoor ervaar je groei, voldoening en succes op een dieper niveau.

Accountability en motivatie: Word onderdeel van een groep die jou accountable houdt voor het nemen van actie en het behalen van jouw doelen. Samen blijven we gemotiveerd en gefocust.

Langdurige impact: Het programma van 6 maanden biedt voldoende tijd om blijvende veranderingen te realiseren. Stap voor stap werken we aan jouw online zichtbaarheid, groei en mindset. We bouwen een stevig fundament voor jouw succes op lange termijn. Deze investering zal niet alleen nu, maar ook in de toekomst waardevol blijven.

ROADMAP - de fases binnen het programma

Voor zowel het actief als (semi)passief verkopen van je aanbod

FASE 1: ONTDEKKEN WAT JE WILT

Je gaat ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn en vooral welke bij jou persoonlijke situatie passen qua tijd en budget. Als je dit helemaal helder hebt en je vragen hebt gesteld in de wekelijkse calls, ben je ready to go om alles te gaan uitwerken.

FASE 2: BOUWEN

In deze fase ga je vol enthousiasme aan de slag met het uitwerken van jouw strategie. Je krijgt toegang tot alle praktische informatie die je nodig hebt via de 12 maanden durende toegang tot de academy. Hier vind je alle kennis en tools die je nodig hebt om een sterke online basis te bouwen voor jouw bedrijf.

FASE 3: IMPLEMENTATIE

Tijdens de groepscoaching calls sta jij in de spotlights! We behandelen alle uitdagingen waar je tegenaan loopt en je krijgt waardevolle inzichten en feedback. Wat het nog krachtiger maakt, is dat je leert van andere inspirerende ondernemers. Je ontdekt hoe zij situaties aanpakken, doet nieuwe inspiratie op en samen sparren we om snel stappen te zetten en jouw groei te versnellen.

Ontdek de kracht van een unieke strategie voor jouw succes

Je hebt misschien al gemerkt dat elke strategie op zichzelf kan werken. Er zijn talloze opties, zoals gratis weggevers, masterclasses en meer. Maar hier is het geheim: niet elke strategie werkt even goed voor jou. Wat echt het verschil maakt, is ontdekken wat bij jou past en de juiste dingen combineren. En dat is precies waar dit programma om draait.

Het is essentieel dat je je focust op de juiste kanalen die jouw groei stimuleren en meteen investeert in een bedrijf dat klaar is om op te schalen. ALIGN YOUR BUSINESS is een uniek traject dat zich richt op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en valkuilen. 

We halen het beste uit je naar boven in deze 6 maanden. Ben je klaar voor een dosis inspiratie en motivatie om je bedrijf een succes te maken? 

HIGHLIGHTS van het programma

✦ Je leert korte- en lange termijn strategieën die perfect aansluiten bij je bedrijf maar ook bij je situatie. Als moeder van twee kids, begrijp ik bijvoorbeeld dat je minder stappen kunt zetten als iemand zonder kinderen. Dit zijn allemaal dingen waar ik rekening mee houdt, zodat het voor jou ook geen overweldigend programma wordt (op een nadelige manier dan hé!). Maar ook andersom: als je alle tijd van de wereld hebt, zetten we een tandje bij. 

✦ Als échte allround marketeer kijk ik echt met een helikopterview mee binnen je business en marketing en sales. Dit heeft ontzettend veel meerwaarde voor jou, zo heb je alles wat je nodig hebt op 1 plek.

✦ We pakken alles aan wat nodig is: denk aan je website optimaliseren, je positionering, strategie, advertenties, een strategisch aanbod, zoekmachineoptimalisatie, social media, expert status verhogen, complete funnels tot aan het maken van leadmagnets. 

✦ Mindset heeft ook een belangrijke factor binnen het programma en ik ga je ook écht helpen om sommige blokkades te doorbreken die je beperken in je groei als ondernemer.

✦ We streven naar ambiteuze doelen, maar ik ga je zeker niet pushen om jezelf helemaal uit te putten. Ik laat je liever slim werken in plaats van hard werken. Oké, het opbouwen van een bedrijf is altijd hard werken, maar ik denk dat je mijn punt begrijpt. 

Waarschijnlijk kun je 95% van wat je NU doet laten vallen om meer te verdienen.

Je focus moet liggen op de 5% die het verschil gaat maken in je omzet. Hier werken we wekelijks aan.

Dit is de realiteit die je kunt bereiken na ALIGN YOUR BUSINESS:

Een gestructureerd en stabiel bedrijf: Je hebt helderheid en stabiliteit in je bedrijf, je aanbod, je verdienmodel en je marketingstrategie.

Volledige controle over je bedrijf: Je doet alles binnen je bedrijf op jouw eigen voorwaarden. Je neemt de regie en bepaalt zelf hoe je wilt werken.

Experimenteren en groeien: Je hebt inzicht in wat werkt voor jou en je bedrijf, en je gaat actief experimenteren met deze inzichten om nog meer succes te behalen.

Energie en groei: Je doet de dingen waar je energie van krijgt, en dit draagt bij aan de groei van je bedrijf. Plezier en flow zijn de drijfveren achter je succes.

Mindset voor succes: Je begrijpt dat een succesvol bedrijf grotendeels afhankelijk is van je mindset. Je overwint twijfels, faalangst en angst, omdat je doet wat je leuk vindt en weet dat succes onvermijdelijk is.

Constante groei: Je begrijpt dat marketing geen quick fix is, en je bent bereid om voortdurend stappen te zetten die je laten groeien. Je blijft jezelf ontwikkelen en je bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Alignment met je diepste verlangens: Je bent volledig in alignment met wat je diep van binnen wilt. Je voelt het en je weet dat je op de juiste weg bent naar het realiseren van je dromen.

Word je eigen online marketeer: Je hebt alle kennis in huis om je eigen online marketeer te worden. Je bent zelfverzekerd en kunt de marketing van je bedrijf zelfstandig beheren.

Dit krijg je allemaal

Wekelijkse Q&A's

Elke week hebben we een groepscall waar je alles mag vragen. Hier kun je al je vragen stellen, feedback vragen op je werk en samen kijken we naar jouw voortgang. Ik ben er om je te ondersteunen, bij te sturen en je te motiveren. Samen zorgen we ervoor dat jij succes behaalt!

ONLINE ACADEMY

Je krijgt maar liefst 12 maanden toegang tot de uitgebreide online academy. Hier vind je alle essentiële lessen en workshops die je verder brengen op het gebied van online marketing. Je bouwt een sterke online basis op en leert alles, van het inrichten van tools tot het maken van overtuigende meta advertenties. Alles wat je nodig hebt om online te groeien vind je hier.

COMMUNITY

Naast de wekelijkse calls en online academie krijg je ook toegang tot een besloten community. Hier kun je connecten met andere ondernemers maar ook vragen stellen als je ergens tegenaan loopt en benieuwd bent naar de mening van andere ondernemers.

TOOLS

De juiste tools die je nodig hebt om te groeien op elk vlak van je bedrijf. Je krijgt toegang tot werkboeken, templates, stappenplannen en makkelijk implementeerbare strategieën die je kunt overnemen en aanpassen naar wens.

Neem een kijkje in de online academy

Enkele reacties van deelnemers...

Je bent gaan ondernemen om meer vrijheid te krijgen? Ervaar je dit (nog) niet? Klopt. Daar is eerst werk voor nodig.

Ik leer je alles wat je moet weten om te kunnen groeien en opschalen. Stap voor stap.

Lieve woorden van andere ondernemers

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. Je business in alignment brengen gaat je helpen. 

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu in no-time heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

Na 5 jaar vol waardevolle ervaring bij diverse bedrijven, veel zelfstudie, mijn hbo opleiding in small business and retail management en mijn eigen onderneming, heb ik mijn expertise ontwikkeld. Hierdoor kan ik in één oogopslag de juiste strategie herkennen en deze op jouw unieke situatie toepassen. Mijn ervaring heeft me voorbereid om je te helpen met het runnen van een business die bij je past en met werkende strategieën. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online zichtbaarheid optimaal in te richten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties of een funnel ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen over online marketing. Jij bespaart tijd omdat ik het voor je heb verzameld. 

Daarbij kijken we samen verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak. 

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. Je business in alignment brengen gaat je helpen. 

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu in no-time heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

Na 5 jaar vol waardevolle ervaring bij diverse bedrijven, veel zelfstudie, mijn hbo opleiding in small business and retail management en mijn eigen onderneming, heb ik mijn expertise ontwikkeld. Hierdoor kan ik in één oogopslag de juiste strategie herkennen en deze op jouw unieke situatie toepassen. Mijn ervaring heeft me voorbereid om je te helpen met het runnen van een business die bij je past en met werkende strategieën. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online zichtbaarheid optimaal in te richten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties of een funnel ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen over online marketing. Jij bespaart tijd omdat ik het voor je heb verzameld. 

Daarbij kijken we samen verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak. 

De investering

Precies weten wat je kunt doen om je bedrijf te laten groeien is ontzettend waardevol. Met de korte termijn strategieën is het mogelijk om je investering snel terug te verdienen. Je krijgt duidelijke instructies, veel persoonlijke aandacht tijdens de wekelijkse calls en gaat altijd weer met een frisse blik en dosis motivatie de nieuwe week tegemoet. 

Ik raad je aan om wekelijks aanwezig te zijn. Maar je kunt het programma wel volledig op eigen tempo volgen. Ik stel mijn deelnemers centraal in de wekelijkse calls. Dit betekent dat ik geen teachings geef maar echt in tune op hetgeen waar je NU tegen aanloopt (en de rest van de groep).  Anders dan andere groepscoaching, mis je dus geen uitleg over diverse onderdelen. Praktische info en instructievideo’s vind je namelijk in de academy!

Overweeg zeker ook het PREMIUM Groepsprogramma, waarbij je 3 1:1 sessies met mij krijgt. Aan het begin, halverwege en aan het einde. Zodat je écht een kickstart kunt maken met jouw persoonlijke actieplan, tussentijds kunt evalueren en bijsturen en aan het einde kunnen kijken hoe je kunt doorpakken na deze 6 maanden.

ALIGN YOUR BUSINESS

GROEPSPROGRAMMA
2000
1500 Exclusief btw
 • 6 maanden wekelijks* groepscoaching via zoom
 • Uitgebreide toolkit met kant-en-klare templates, werkboeken, stappenplannen en nog veel meer
 • Toegang uitgebreide online academy
 • Toegang besloten groep
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Ik werk met strategieën die zo snel mogelijk zorgen voor een Return On Investment
 • Let op: beperkt plek om de kwaliteit van de groep te behouden
KORTING

PREMIUM

GROEPSPROGRAMMA
2500
1998 Exclusief btw
 • 6 maanden wekelijks* groepscoaching via zoom
 • Inclusief 3 x 1:1 sessies
 • Uitgebreide toolkit met kant-en-klare templates, werkboeken, stappenplannen en nog veel meer
 • Toegang uitgebreide online academy
 • Toegang besloten groep
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Ik werk met strategieën die zo snel mogelijk zorgen voor een Return On Investment
 • Let op: beperkt plek om de kwaliteit van de groep te behouden
KORTING

PLAN HIERONDER EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Tijdens dit gesprek:

 • Kijken we naar jou probleem en hoe ik je hierbij kan helpen
 • Doe ik een passend aanbod, je krijgt eerlijk advies. Ook als ik denk dat dit traject niet de juiste stap op dit moment is.
 • Ontdekken we of er een klik is 
 • Schets ik kansen voor je bedrijf en de richting die je op wilt 
 •  Vertel ik precies wat je kan verwachten tijdens dit programma
Het gesprek is uiteraard vrijblijvend. Claim nu alvast je plekje voor een kennismaking. 

Hoe kun je verwachten dat je in één klap weet wat je moet doen om te verkopen en zichtbaar te zijn op het moment van een KVK inschrijving?

Marketing en Sales zijn een vak apart. Ik leer je alle relevante dingen maar laat je vooral ontdekken hoe je alles met elkaar kunt verbinden. Want dat maakt je marketing succesvol.

Deze ondernemers gingen je voor...

Veelgestelde vragen

Als je echt wilt dat we samen aan de slag gaan en je wilt graag dat ik met veel dingen specifiek meekijk dan is het 1:1 programma geschikt. Dit is super waardevol als je veel wilt vragen, laten checken en als je toegang wilt tot persoonlijke tips en tricks. In het groepsprogramma deel je de tijd met andere ondernemers en is het niet de bedoeling dat ik buiten de groepscalls je vragen beantwoord via mail of WhatsApp. Daarvoor is het 1:1 programma. Liever even samen kijken wat voor je geschikt is? Laten we dan even bellen. 

Wel mag je je vragen stellen in de community. Ik doe mijn best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden zodat je toch veel persoonlijke aandacht krijgt in de groep.

Dit is erg afhankelijk van de hoeveelheid vragen in de groep. Dit is soms veel, waardoor we vooral even persoonlijk stilstaan en brainstormen over je vraag. 

Soms geef ik ook hot seat coaching, hierbij kun je bijvoorbeeld je scherm delen of deel ik mijn scherm om je probleem/vraag zo goed mogelijk op te lossen. Op deze manier is de coaching ook wel eens 1:1 binnen de groep. Dit is dus afhankelijk per situatie en aantal deelnemers. Ik doe in ieder geval mijn uiterste best om je zo’n goed mogelijk antwoord te geven en het je te laten begrijpen.

Dan is dit een superfijne stok achter de deur, waar je kant-en-klare tools en strategieën krijgt waar je mee uit de voeten kunt. 

Het is wel van belang dat je weet wat je wilt doen en welke richting je op wilt. Je hoeft nog geen aanbod te hebben ontwikkeld maar enige ideeën hierover zijn wel fijn omdat je dan het meeste uit de 6 maanden kunt halen.

Het is geschikt voor online kennisondernemers en dienstverlenende ondernemers. Voor ondernemers die niet geloven in een one-size-fits-all formule en hun unieke code willen kraken.

Heb je een winkel of webshop? Dan kan het minder geschikt zijn in sommige gevallen. Tenzij je een zijstap wilt maken. 

Lijkt het je heel tof om mee te doen, maar weet je niet zeker of het past bij jou en je bedrijf? Neem dan even contact op. Ik adviseer je graag. 

Als je de investering momenteel niet hebt komt dit waarschijnlijk omdat je bedrijf nog niet lekker draait. Dat is ook niet vreemd als startende ondernemer of als ondernemer waar de basis betreft online marketing nog niet goed staat. Anders ben je ook niet op zoek naar hulp om je bedrijf beter online vindbaar te maken. En dit geeft natuurlijk niets, elke ondernemer heeft op dit punt gestaan.

Bedenk jezelf goed wat je gaat doen als je besluit niets te willen of kunnen investeren. Ga je zo verder ondernemen vol frustratie? Ondernemen moet juist energie geven in plaats van kosten. Je leest de veelgestelde vragen omdat je op zoek bent naar een oplossing. En niets doen is helaas niet de oplossing. Het draaien van een succesvol bedrijf komt niet aanwaaien. Daarvoor moet je investeren en prioriteiten stellen.

Omdat ik je toch graag wil helpen kan je in termijnen betalen. Neem contact op voor extra informatie of bij vragen.

Dit kan per call verschillen maar het zal sowieso plaatsvinden op woensdag en/of vrijdag. De groepscall is altijd op vrijdag om 10.00. 

Neem dan even contact op. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

 

Je kunt alles vragen. We kunnen samen even ons scherm delen bij bepaalde situaties en ik ben uiteraard je steun en toeverlaat voor 6 maanden. Daarnaast krijg je ook toegang tot mijn Online Marketing Roadmap, hier staan ook instructievideo’s. Ik vertaal de theorie direct naar de praktijk. Zo kan je direct meedoen om het voor je eigen bedrijf te fixen!

Ik vertel alles in simpele taal. Ik doe mijn best om het 100% over te brengen. Natuurlijk bestaat er een kans dat je het best moeilijk vindt. Logisch. Daarom krijg je toegang tot de online academy. Hier kun je maar liefst 70 lessen bekijken. Per onderdeel wordt alles uitgelegd en kun je instructievideo’s bekijken.  De kracht van de calls is natuurlijk het direct contact met elkaar en vragen stellen.

Dus no worries, ik denk dat je er écht wel uitkomt met mijn hulp en alle andere tools. 

Ik maak gebruik van WordPress, Elementor Pro en MailBlue. In de instructievideo’s leg ik alles uit middels deze tools. Ik durf dus niet te zeggen of dit in de programma’s die jij gebruikt hetzelfde werkt. Alhoewel het principe meestal overal hetzelfde is, zal je zelf even moeten zoeken. Ik ontleen hier verder geen rechten aan.

De theoretische kennis is algemeen en overal toepasbaar. Alhoewel het natuurlijk makkelijker is als je ook met bovenstaande software werkt.

Een claim dat jij bijvoorbeeld gegarandeerd 10k gaat verdienen vind ik niet eerlijk om te beloven. Iets wat je goed moet beseffen is dat online marketing een inspanningsmiddel is en niet vooraf te bepalen valt wat wel of niet werkt voor je bedrijf. Het is  dus onmogelijk om vooraf resultaten te voorspellen. Online marketing blijft ten alle tijden testen. Elke eerlijke marketeer zal dit tegen je zeggen. Ik neem je hierin ook volledig mee tijdens de workshops.

Ik kan je vanuit hier dus geen garantie bieden voor een hoge omzet en succes. Alleen het aanhoren is niet voldoende. you have to do the work first! 

Je moet dus echt zelf aan de bak! Wel heb je echt een fijn programma en online academy tot je beschikking die je precies vertelt aan welke knoppen je moet draaien om succes te behalen. Hoe je alles vervolgens gaat inzetten, optimaliseren en bijsturen is aan jou. Wij vullen de calls in waar jouw behoefte bij ligt en waarvan ik denk dat het nodig is om zo snel mogelijk betalende klanten binnen te slepen. Maar no worries! Hard works pays off! 

Ik ga gedurende periode hier volledig bij ondersteunen. Samen gaan we het werk neerzetten die er voor gaat zorgen dat de praktische zaken allemaal op en top in orde zijn. 

Hoe graag wil jij een goedlopende business? On your own terms.

Dit groepsprogramma geeft je alles wat je nodig hebt om naar een consistent maandinkomen toe te werken.