Online marketing roadmap

In deze cursus leer je alle noodzakelijke marketing skills om online succesvol te worden!

Bedenk jezelf eens hoe waardevol het is als je zelf weet hoe je een marketing funnel kan inrichten (en hoeveel kosten dat zal besparen in de toekomst!)

De beste investering die je kunt maken in je bedrijf is om zelf te snappen hoe het online marketingspelletje werkt. Zodat je zonder hulp van anderen, altijd en overal je bedrijf kan voorzien van nieuwe leads en je aanbod kunt verkopen. Benieuwd wat je gaat leren? Ik vertel je hieronder veel meer!

Online marketing roadmap

Leer zelf alle noodzakelijke marketing skills om online succesvol te worden!

Bedenk jezelf eens hoe waardevol het is als je zelf weet hoe je een marketing funnel kan inrichten (en hoeveel kosten dat zal besparen in de toekomst!)

De beste investering die je kunt maken in je bedrijf is om zelf te snappen hoe het online marketingspelletje werkt. Zodat je zonder hulp van anderen, altijd en overal je bedrijf kan voorzien van nieuwe leads en je aanbod kunt verkopen. Benieuwd wat je gaat leren? Ik vertel je hieronder veel meer!

als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg...

Een mooie quote van Einstein.
Ondernemen is leuk en geeft veel vrijheid. Jij bent vast gaan ondernemen omdat je je eigen koers wilt varen, je creativiteit kunt uiten, meer tijd wilt doorbrengen met je gezin, vakanties kunt inplannen naar eigen wens en niemand hebt die meekijkt op je vingers.

Ondernemen lijkt de ultieme droom. Dat is het ook, maar het is ook hard werken. Als je niet uitkijkt en leert om slim te werken, kan het zomaar zijn dat je vastroest binnen je bedrijf. Dit komt vooral omdat je veel ballen in de lucht moet houden waarvan je sommige ballen niet zo leuk vindt. Dit gaat ten koste van je ondernemersplezier. Ik hoor vaak dat online marketing bij veel ondernemers de oorzaak is.

Waarom? (Startende) ondernemers weten niet hoe en waar te beginnen. Ze lezen van alles en juist door het opdoen van zoveel informatie wordt alles lastig. Ook is de informatie vaak onvolledig. Leuk en aardig maar als leek binnen online marketing raak je al snel volledig het spoor bijster. But I've got your back!

This is why you need this course:

Voor je begint aan de online marketing roadmap:

Na het volgen van de online marketing roadmap:

Modules van de cursus

Module 1 Mindset voor succes

In deze module stel ik mijzelf even voor en hebben we het meteen over iets wat naar mijn mening je succes kan maken of breken, namelijk: je mindset.

Module 2 De basis van online marketing

In deze module wordt alles rondom de basis van online marketing uitgelegd. Ik laat je kennis maken met het belang van marketing, definities, verschillende kanalen, noodzakelijke marketingtools en meer.

Module 3 Werken aan je all-in marketingplan

In deze module ga je aan de slag! Ik leg je precies uit hoe je een all-in marketingplan. Denk aan het vaststellen van je ideale klant, marktonderzoek, concurrentieonderzoek, strategie bepalen, strategisch aanbod en nog veel meer.

Module 4 Een sterke online basis ontwikkelen

In deze module leer je alle stappen die je moet zetten om een online kickstart te maken. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de noodzakelijke marketingtools zoals Google Analytics moet instellen, hoe je een advertentieaccount aanmaakt, hoe je zoekwoordonderzoek doet, hoe je je website seo-proof maakt, welke indeling diverse websiteteksten moeten hebben en nog veel meer. Deze dingen dienen goed te zijn voorafgaand je begint met het bouwen van een funnel.

Module 5 Een marketing funnel bouwen van A tot Z

Hier leer je alles wat nodig is om een marketing funnel te bouwen. Dit leer je door de theorie erachter te leren en door het volgen van instructievideo's zodat je precies weet hoe je aan de slag moet. Denk o.a. aan het maken van een mail funnel, advertenties opzetten, het maken van een landingspagina, salespagina en bedankpagina met upsell.

Module 6 Converterende content maken

In deze module maak je kennis met het maken van converterende content. Ik geef je duidelijke handvaten mee die je kunt toepassen voor je eigen content strategie.

Module 7 Positioneren en promoten

In deze module ga je aan de slag met het positioneren en promoten van je aanbod in combinatie met je marketing funnel. Deze technieken dragen bij aan het organisch laten groeien van je bedrijf en kosten je niets.

Module 8 Marketing Management

In deze module staan we stil bij het analyseren, managen en optimaliseren van je online marketing. Ook leer je meer over a/b testen uitvoeren en hoe je kan opschalen met je bedrijf.

Inclusief bonussen:

Kennismaken met lanceren • Blueprint ideale klant bepalen • Cheatsheet marketing management (KPI's)

Wil je meer informatie over de inhoud? Let me know!

Wat krijg je?

Ontdek de leeromgeving

Heel leuk zo'n marketing funnel... Maar wat kan ik er nou precies mee?

Waarschijnlijk ben je reeds bekend met de term. Een marketing funnel is een systeem in de vorm van een trechter die helpt bij je totale klantreis inrichten. 

Het is de bedoeling dat mensen (leads) door je funnel heen lopen. Je maakt ze bekend met je bedrijf en aanbod met als doel: verkopen. 

De verschillende fases in een marketing funnel dien je zodanig in te richten, zodat een lead meerdere malen met je bedrijf in aanmerking komt. Bijvoorbeeld door het zien van advertenties, content op social media en e-mailmarketing. Veel funnels beginnen met een gratis weggever – een manier om e-mailadressen te verzamelen. Vanaf daar gaat het balletje rollen. 

Niet iedereen in je funnel zal een klant worden (daarom heet het ook een funnel – trechter van breed naar smal). Doordat alle leads door deze trechter heen glijden blijven de geïnteresseerden over: je ideale klant. Deze zullen hoogstwaarschijnlijk overgaan tot het aankopen van je aanbod.

Wist je dat iemand minstens 7x contactmomenten moet hebben met je bedrijf voordat ze überhaupt bereid zijn van je te kopen? Met een marketing funnel kan je hier makkelijk voor zorgen. 

Nog iets wat fijn is aan een funnel: het kost minder tijd. Omdat het grotendeels  geautomatiseerd is – leads doorlopen de stappen automatisch. Hallo meer vrije tijd en rust in ondernemen!

Voor wie is de cursus?

*De Online Marketing Roadmap is minder geschikt voor ondernemers die momenteel ruime ervaring, kennis en succes hebben op het gebied van marketing evenals marketing funnels bouwen. Veel informatie zal dan wellicht al bekend zijn – twijfel je of je onder deze categorie valt? Neem vooral even contact op, dan kijken we hier samen naar.

Start vandaag nog met de cursus

ONLINE MARKETING ROADMAP

DO IT YOURSELF
145
 • 8 modules - 69 lessen - ruim 11 uur videomateriaal
 • Inclusief 22 instructievideo's
 • Leeromgeving beschikbaar via pc en uitgebreide app
 • Theorie is te downloaden als pdf-bestand
 • Je leert de nodige skills, die je overal en altijd kunt inzetten
 • Tijdelijk gratis toegang tot het membership
 • Toegang tot bonussen t.w.v. € 175,-
 • Voor altijd toegang
INTROprijs

ONLINE MARKETING ROADMAP

1:1 TRAJECT
1000
 • Alles uit DIY pakket
 • 8 weken begeleiding
 • Persoonlijke begeleiding en feedback op je doelgroep, marketingplan, websiteteksten, strategisch aanbod en opbouw van je landingspagina/salespagina en bedankpagina
 • 4 x videocall waar je al je vragen kunt bespreken
 • Mogelijkheid tot vragen stellen via WhatsApp
 • Tijdelijk gratis toegang tot het membership
 • Toegang tot bonussen t.w.v. € 175,-
 • Voor altijd toegang
 • Er zijn per maand een beperkt aantal plekken beschikbaar*
 • Om te kijken of we een match zijn en aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen plannen we eerst even een call in vooraf voordat je het 1:1 traject kunt aanschaffen
INTROPRIJS

Nog twijfels? Wat is dit je waard?

Aanmelden wachtlijst 1:1 traject

Heb je super veel zin om te beginnen met het 1:1 traject en wil je zo snel mogelijk een plekje bemachtigen? Meld je dan via onderstaande knop direct aan op de wachtlijst. Ik neem vervolgens contact met je op. Aanmelden op de wachtlijst is uiteraard vrijblijvend, je zit nergens aan vast maar bent wel alvast zeker van het eerstvolgende plekje! Onze samenwerking staat pas vast op het moment dat we daadwerkelijk contact hebben gehad en samen een traject hebben ingepland. 

Hi, Ik ben Denise

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het succesvol inzetten van online marketing. Wat ervoor gaat zorgen dat je impact gaat maken met je bedrijf.

In 2017 ben ik voor het eerst begonnen in de online marketingwereld als stagiaire tijdens mijn studie. Sindsdien heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan. Ik heb veel kennis over de bekendste marketingkanalen, ik weet welke stappen je moet maken om hier succes mee te behalen. Ik ben een echte allround-marketeer. Dit maakt het zo leuk, omdat ik mijn klanten op veel verschillende vlakken advies kan geven en dus kan helpen bij het totale marketingpakket voor je bedrijf.

Ik ben voor mijzelf begonnen om mijn kennis met je te kunnen delen. Dit doe ik via mijn cursus: Online Marketing Roadmap. Zodat je net als ik, precies weet wat je moet doen om impact te maken met je business. Het is mijn taak om jou te leren hoe een echte marketeer werkt van A tot Z en te zorgen dat jij de samenhang tussen alle marketingkanalen begrijpt en dus het spelletje zelf leert spelen. 

Het lijkt mij dan ook super leuk om je te ondersteunen in jouw persoonlijke reis naar een booming business met mijn cursus: De Online Marketing Roadmap!

Hi, Ik ben Denise

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het succesvol inzetten van online marketing. Wat ervoor gaat zorgen dat je impact gaat maken met je bedrijf.

In 2017 ben ik voor het eerst begonnen in de online marketingwereld als stagiaire tijdens mijn studie. Sindsdien heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan. Ik heb veel kennis over de bekendste marketingkanalen, ik weet welke stappen je moet maken om hier succes mee te behalen. Ik ben een echte allround-marketeer. Dit maakt het zo leuk, omdat ik mijn klanten op veel verschillende vlakken advies kan geven en dus kan helpen bij het totale marketingpakket voor je bedrijf.

Ik ben voor mijzelf begonnen om mijn kennis met je te kunnen delen. Dit doe ik via mijn cursus: Online Marketing Roadmap. Zodat je net als ik, precies weet wat je moet doen om impact te maken met je business. Het is mijn taak om jou te leren hoe een echte marketeer werkt van A tot Z en te zorgen dat jij de samenhang tussen alle marketingkanalen begrijpt en dus het spelletje zelf leert spelen. 

Het lijkt mij dan ook super leuk om je te ondersteunen in jouw persoonlijke reis naar een booming business met mijn cursus: De Online Marketing Roadmap!

Wat zeggen anderen?

Veelgestelde vragen

DIY: geen contact, deze cursus volg je zelfstandig. Wel kan je vragen kwijt in de community waar ik dan op zal antwoorden – mocht dit binnen het redelijke blijven. Ik ga dus geen feedback geven en dergelijke. Mocht je dit wel willen dan is het 1:1 traject geschikt.

1:1 traject: gedurende 8 weken sta ik tot je beschikking via WhatsApp, plannen we 4 videocalls van ruim 1 uur, waarin je je vragen kunt stellen en heb je de mogelijkheid om feedback te vragen op je doelgroep, marketingplan, websiteteksten, strategisch aanbod en opbouw van je landingspagina/salespagina en bedankpagina. Dit stuur je in via de mail en ik kijk dit voor je na en stuur het naar je terug met feedback en aanbevelingen. Zo kan je direct aan de slag en weet je 100% zeker dat hetgeen wat je doet, goed is!

Als je een startende ondernemer bent of al eventjes bezig bent, maar enkel ‘wat’ doet op het gebied van online marketing is de cursus zeker de investering waard!

Je leert alles over het maken van een marketing funnel en je kunt deze kennis keer op keer hergebruiken. Dan klinkt het als een waardevolle en vooral duurzame investering dacht ik zo. 

Als je de investering momenteel niet hebt komt dit waarschijnlijk omdat je bedrijf nog niet lekker draait. Dat is ook niet vreemd als startende ondernemer of als ondernemer waar de basis betreft online marketing nog niet goed staat. Anders ben je ook niet op zoek naar hulp om je bedrijf beter online vindbaar te maken. En dit geeft natuurlijk niets, elke ondernemer heeft op dit punt gestaan.

Bedenk jezelf goed wat je gaat doen als je besluit niets te willen of kunnen investeren. Ga je zo verder ondernemen vol frustratie? Ondernemen moet juist energie geven in plaats van kosten. Je leest de veelgestelde vragen omdat je op zoek bent naar een oplossing. En niets doen is helaas niet de oplossing. Het draaien van een succesvol bedrijf komt niet aanwaaien. Daarvoor moet je investeren en prioriteiten stellen.

Omdat ik je toch graag wil helpen kan je het 1:1 traject in 2 termijnen betalen. 

De onderdelen in mijn cursus die vragen om meer uitleg, heb ik voorzien van instructievideo’s. In deze video’s deel ik mijn beeldscherm met je en laat ik je zien wat ik doe. Ik vertaal de theorie direct naar de praktijk. Zo kan je direct meedoen om het voor je eigen bedrijf te fixen!

Als het goed is heb je nu alle kennis in huis om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van je marketing funnel. Hiermee ga je dus aan de slag. Het is geen quick fix. Je moet een hoop werk uitvoeren maar als het eenmaal staat zal je er profijt van hebben. 

Je hebt bij de DIY cursus 6 maanden toegang tot de community. Je kan hier vragen stellen en inspiratie opdoen. Bij het 1:1 traject heb je hier 1 jaar toegang tot. 

Is je termijn afgelopen? Dan kan je een membership aanvragen voor de community. Ook is het mogelijk om losse coaching sessies te boeken. 

Ik maak gebruik van WordPress, Elementor Pro en MailBlue. In de instructievideo’s leg ik alles uit middels deze tools. Ik durf dus niet te zeggen of dit in de programma’s die jij gebruikt hetzelfde werkt. Alhoewel het principe meestal overal hetzelfde is, zal je zelf even moeten zoeken. Ik ontleen hier verder geen rechten aan.

De theoretische kennis is algemeen en overal toepasbaar. Alhoewel het natuurlijk makkelijker is als je ook met bovenstaande software werkt.

In de online marketing roadmap is dit vrijwel het eerste wat ik uitgebreid toelicht. 

Een claim dat jij bijvoorbeeld gegarandeerd 10k gaat verdienen vind ik niet eerlijk om te beloven. Iets wat je goed moet beseffen is dat online marketing een inspanningsmiddel is en niet vooraf te bepalen valt wat wel of niet werkt. Het is  dus onmogelijk om vooraf resultaten te voorspellen. Online marketing blijft ten alle tijden testen. Elke eerlijke marketeer zal dit tegen je zeggen. Ik neem je hierin ook volledig mee in de cursus. 

Ik kan je vanuit hier dus geen garantie bieden voor een hoge omzet en succes. Alleen het volgen van de cursus is niet voldoende. you have to do the work first! 

Je moet dus echt zelf aan de bak! Wel heb je echt een prima cursus voor je liggen die je precies vertelt aan welke knoppen je moet draaien om succes te behalen. Hoe je alles vervolgens gaat inzetten, optimaliseren en bijsturen is aan jou. Hier vertel ik ook meer over in mijn cursus. Maar no worries! Hard works pays off! 

Daarnaast kan het uitblijven van resultaat ook aan andere factoren liggen of aan een combinatie hiervan. Denk bijvoorbeeld eens aan je ondernemersplan, concurrentie, je aanbod (vraag en aanbod) doelgroep, website en salestechnieken. Om succes te behalen met online marketing moet het fundament van je bedrijf in orde zijn. 

Over het algemeen werkt een funnel/strategie als die volledig is afgestemd op jouw doelgroep en je aanbod helder is. 

Bedenk ook dat iedere branche anders is qua doelgroep, marktverzadiging, concurrentie etc. Omdat je minder leads genereerd dan verwacht wil dus niet direct zeggen dat je funnel/marketing niet werkt. Het kan ook zijn dat de rek eruit is na een tijdje. Het mooie is dat je met de basis weer gemakkelijk een nieuwe funnel/campagne kan opbouwen.  

Heb je echt het idee dat je funnel/marketing aan verbetering toe is? Laat dit dan weten. Dan kijken wij hier opnieuw naar en waar nodig kunnen aanpassingen/verbeteringen gemaakt worden.

Even bellen?

Hang in there, i'm here to help you!

Heb je nog twijfels?

Dan mag je altijd contact met mij opnemen om je twijfels en zorgen te bespreken. Sowieso kijken wij eerst bij het 1:1 traject of we samen een match zijn. Want alleen als er een goede klik is, kom je samen tot hele mooie resultaten!

Je kunt mij bereiken door te WhatsAppen naar 06-53789120, mailen naar info@www.smartkoalamarketing.nl of boek een gratis call in.