Je marketing liever vandaag nog in orde, dan morgen?

In deze ALL-IN Marketing Workshops heb je binnen no-time (2 weken) alles rondom je online marketing klaar. Het enige wat ik van je vraag is je volledige inzet.

Heb je het ervoor over om voor eens en altijd te stoppen met eindeloze stress rondom klanten vinden, tijdgebrek en zelf te experimenteren zonder resultaat? 

Dan is dit voor jou.

Je marketing liever vandaag nog in orde, dan morgen?

In deze ALL-IN Marketing Workshops heb je binnen no-time (2 weken) alles rondom je online marketing klaar. Het enige wat ik van je vraag is je volledige inzet.

Heb je het ervoor over om voor eens en altijd te stoppen met eindeloze stress rondom klanten vinden, tijdgebrek en zelf te experimenteren zonder resultaat? 

Dan is dit voor jou.

In een notendop...

Ready to go in 2 weken

Met mij en je groep als stok achter de deur, heb je binnen 2 weken HEEL je marketingplan uitgewerkt. Mits je ALL-IN gaat..

Live workshops

Van A tot Z leer ik je hoe een marketeer te werk gaat, gaan we aan de slag en binnen no-time ben je ready to go!

Tijdgebrek

Voor als je geen tijd hebt om zelf alles uit te zoeken of een cursus te volgen. Je wilt liever vandaag aan de slag, dan morgen.

Snel groeien

Voor als je snel wilt groeien maar wel met een sterke, kwalitatieve online basis. Alles moet goed staan, je wilt geen twijfels.

Een veelvoorkomend marketing probleem...

Mag ik je even meenemen in een veelvoorkomend scenario?

Een bekend fenomeen onder ondernemers: zoveel te doen, zo weinig tijd. Je hebt 1001 ideeën die allemaal op een stapel belanden. Je agenda staat vol met werk voor anderen maar werken aan de groei van je eigen bedrijf schiet er vaak bij in. De grootste beginnersfout als je het mij vraagt. Je denkt aan je omzet op korte termijn, maar heb je weleens stilgestaan wat je kunt bereiken als je ook aan de slag gaat met de toekomst?

Een ander probleem…
Een tekort aan klanten en omzet. Er moet heel snel iets gaan rollen binnen je bedrijf anders komt financiële stress om de hoek kijken. Misschien heb je nog een stukje stabiel inkomen dat voor zekerheid zorgt, heb je wel klanten maar is het altijd spannend of je de maand rond komt of heb je jezelf in het diepe gegooid en raakt je buffer op? Wat het ook is – je moet meer omzet draaien dus op zoek naar meer klanten. Dwangmatig zoeken naar klanten werkt averechts. Je trekt liever klanten naar jou toe op een relaxte manier. Klanten die zien wat je te bieden hebt en vanuit zichzelf met je willen samenwerken.

Het stukje financiële stress vind ik persoonlijk één van de meest stressvolle gevoelens die er zijn. Hoe zit dat bij jou? Ondanks ik volop mijn abundance mindset aan het trainen ben, zal ik dat gevoel nooit vergeten. Verschrikkelijk. Vooral als je zo graag wilt dat het lukt! Ken je het gevoel? Dan zit je hier op de goede plek.

Waarom doe je het niet gewoon? Zo moeilijk is het toch niet?
Zijn vast en zeker gedachten die in je hoofd dwalen. Je denkt te weten wat je moet doen in hoofdlijnen maar mist structuur. Je ziet de samenhang niet of hebt geen idee waar je moet beginnen. Je weet dat je iets moet doen met marketing. Maar hoe begin je daarmee? Vooral als marketing geen dagelijkse kost voor je is, kan het daadwerkelijk de energie uit je zuigen. 

Investeren in een cursus of opleiding is zo gedaan. Maar daarmee staat je eigen marketing nog niet. Alles uitbesteden aan een marketeer is nu geen optie. Je wilt knallen met je business, je wilt ondernemen, omzet draaien! Zo snel mogelijk.

Jij wilt nu je marketing hebben staan als een huis. Liever nog vandaag, dan morgen. Maar je wilt tegelijk ook het hele pakket. Van strategie tot aan automatisch leads genereren. Je wilt weten hoe het marketingspelletje werkt. Want een goede marketingstrategie kan er daadwerkelijk voor zorgen dat je (online) bedrijf sky high gaat, dat weet je én dat voel je.

Hoe kom je daar zo snel mogelijk? 
Ik kan je hierbij helpen. Ik leer je aan de juiste knoppen te draaien en dat je zelfstandig je business next level kunt laten groeien. Speciaal voor ondernemers die net even die stok achter de deur nodig hebben om écht stappen te maken. 

Klinkt dit goed?

Dan wil je meedoen aan mijn ALL-IN Marketing Workshops – binnen 2 weken weet je alles over online marketing in combi met een (automatisch) systeem (marketing funnel) waarbij marketing voor je gaat werken en jij je meer kunt focussen op je corebusiness. Geen tijd meer weggooien, geen onzekerheid meer. Tijd voor actie in de taxi. 

Wat is 2 weken nou tegenover de rust en het ondernemen vanuit een heerlijke flow? Omdat je precies weet wat je moet doen én hoe je het moet doen om te zorgen voor een stroom aan droomklanten? En met ‘flow’ bedoel ik natuurlijk niet dat alles vanzelf gaat. Laat dat duidelijk zijn. 

You have to do the work first...

Let’s talk business!

Want je wilt natuurlijk graag weten hoe dit in elkaar steekt...

De ALL-IN Marketing Workshops is eigenlijk een spoedtraining met alle informatie die je nodig hebt om met een sterke online basis te starten. Vooral het stukje sterk beginnen is ontzettend belangrijk. Je hoeft geen tijd te besteden aan alles zelf uitzoeken en leert in één keer hoe het marketingspelletje werkt. Ik vertel het je niet alleen, ik laat je ook alles zien. 

Dit is wat je kan verwachten:

De inhoud van de workshops

Voor zowel het actief als passief verkopen van je aanbod

Workshop ALL-IN Marketingplan

Tijdens deze workshop gaan we volledig focussen op strategie. Ik ga je duidelijke richtlijnen geven waarop je je strategie kunt baseren en welke dingen je moet onderzoeken om een goede strategie te kunnen ontwikkelen. Na het volgen van deze workshop weet jij hoe je je eigen marketingstrategie kunt opbouwen. Ook ontdek je hoe je je ideale klant kunt bepalen en welke stappen je moet zetten om de klantreis optimaal in te richten. We staan bijvoorbeeld stil bij diverse manieren die je kunt inzetten om nieuwe klanten binnen te halen. Dit kan je vervolgens helemaal finetunen naar jouw bedrijf en natuurlijk naar een strategie die daadwerkelijk bij JOU past.

Hier gaan we o.a. mee aan de slag:

Workshop READY TO SELL

In deze workshop gaan we inzoomen op het optimaliseren van je verkoopproces. Ik ga je leren hoe je een sterke landingspagina maakt voor bijvoorbeeld het binnenhalen van nieuwe aanmeldingen op je mailinglist. We gaan stilstaan bij je salespagina - hoe presenteer je je aanbod zo goed mogelijk zodat iedereen na het lezen het liefst meteen met je wilt samenwerken? Daarnaast kijken we naar je bedankpagina. Deze kun je namelijk simpel houden om enkel voltooide conversies bij te houden maar je kunt ook een paar handige trucjes toevoegen om je advertentiekosten terug te verdienen. Daarnaast leer ik je de basis over het aantrekkelijk maken van je website om je verkopen een boost te geven. En we staan even kort stil bij het SEO-proof maken van je website, zodat je beter gevonden wordt door zoekmachines.

Hier gaan we o.a. mee aan de slag:

Workshop AUTOMATE MY MARKETING

Let’s create a flowing business! Ik leer je het proces die nodig is om een constante flow aan nieuwe leads te genereren voor je bedrijf. Hierdoor ervaar je meer rust en ruimte in je agenda tijdens het ondernemen en vooral meer plezier. Je hoeft namelijk niet continu te zoeken naar nieuwe klanten, deze klanten komen naar jou! Klinkt te mooi om waar te zijn? Nee, hoor met een fijne strategie hierachter, de juiste marketingkanalen, een goede gratis weggever, een mooi (strategisch) aanbod in combi met een contentstrategie gaat deze manier van marketing voor je werken in plaats van tegen je (lees: met pijn en moeite content maken om betalende klanten aan te trekken).

Hier gaan we o.a. mee aan de slag:

Inclusief bonussen

EXTRA LIVE Q&A • Kennismaken met lanceren • Blueprint ideale klant bepalen • Cheatsheet marketing management (KPI's)

Wil je meer informatie over de inhoud? Let me know!

Zijn deze workshops geschikt voor jou?

Ben je een kennis- of dienstverlenende ondernemer? Dan sluiten deze workshops volledig aan op je bedrijf. Ben je een eigenaar van een webshop en verkoop je enkel producten? Dan is dit minder geschikt – uitzonderingen daargelaten als je bijvoorbeeld een zijstap wilt maken. In geval van twijfel, altijd even een berichtje sturen.

Geschikt voor starters en ondernemers die al eventjes bezig zijn maar nog niet op marketingvlak zo ver zijn als ze zouden willen.

Herken je dit?

De rolverdeling in deze periode

Ik ga je helpen om binnen deze periode je marketing op de rails te krijgen. Een kleine disclaimer: het succes van deze periode valt of staat met jouw commitment. Lukt het je om deze weken je schouders eronder te zetten en alles wat we tijdens de workshop bespreken ook daadwerkelijk uit te werken? Dan ben je meer dan welkom. 

Yes, het is even doorbijten maar als je eenmaal in deze flow zit ben je binnen no-time ready to go! Natuurlijk wel onder volledig support: daar is de WhatsApp groep voor.

Hoe dan ook, je gaat ontzettend veel kennis en waarde halen uit de workshops en extra’s zoals de gezamenlijke WhatsApp groep en Online Marketing Roadmap.

Je krijgt ook gratis toegang tot de Online Marketing Roadmap. Zie het als extra naslagwerk...

T.W.V. € 500,-

De resultaten na het volgen van de workshops

Ik ben heel eerlijk. Het is even bikkelen en doorzetten. Ik ga je vooral ondersteunen en helpen bij het opzetten van de moeilijkste dingen. Het blijft wel zo dat JIJ het moet doen. Maar dat gaat 100% lukken als je jezelf volledig inzet komende tijd. 

En die 2 weken? Dat vliegt voorbij! In tegenstelling tot het eindeloos voor je uitschuiven om je nu écht eens te verdiepen in online marketing.

De resultaten na het volgen van de workshops

Ik ben heel eerlijk. Het is even bikkelen en doorzetten. Ik ga je vooral ondersteunen en helpen bij het opzetten van de moeilijkste dingen. Het blijft wel zo dat JIJ het moet doen. Maar dat gaat 100% lukken als je jezelf volledig inzet komende tijd. 

En die 2 weken? Dat vliegt voorbij! In tegenstelling tot het eindeloos voor je uitschuiven om je nu écht eens te verdiepen in online marketing.

 

Let's talk numbers

ALL-IN MARKETING WORKSHOPS

2 weken
950 Exclusief btw
 • Binnen no-time je marketing klaar
 • 3 LIVE workshops van +/- 3 uur per keer
 • Via zoom in groepjes van 5 personen
 • Ruimte voor vragen en meedenken vanwege een kleine groep
 • 4 weken WhatsApp support
 • Inclusief werkboek
 • 1 maand gratis toegang Online Marketing Roadmap (t.w.v. € 500)
 • 1 maand gratis toegang Membership (t.w.v. € 19,95)
 • TIJDELIJKE BONUS: LIVE Q&A SESSIE
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Volgende start: maart

Twijfel je nog? Wat is dit je waard?

Plekken vol? Meld je aan op de wachtlijst.

Kun je niet wachten om te beginnen? Super leuk! Omdat er beperkt plek is, raad ik je aan om je alvast aan te melden op de wachtlijst. Zo ben je zeker van je plek. Aanmelden op de wachtlijst is uiteraard vrijblijvend, je zit nergens aan vast maar bent wel alvast zeker van het eerstvolgende plekje! Onze samenwerking staat pas vast op het moment dat we daadwerkelijk contact hebben gehad.

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. 

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu met een halfuurtje heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

In 5 jaar tijd heb ik de expertise opgebouwd waarover ik nu beschik. Kennis van meerdere marketingkanalen en ik kan het totaalplaatje in één oogopslag zien. Ik zie precies (voor zover dat kan) welke strategie iemand gebruikt. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online marketing op te zetten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen van marketing. Alhoewel het tegenwoordig lijkt of iedereen er een kei in is. Dit kan nog meer frustratie opwekken dan je al hebt omdat je weinig resultaat ziet van de energie die je erin stopt. 

Daarbij kijken wij verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak. Zodat je vanuit jouw eigen energie, de juiste mensen gaat aantrekken.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met een sterke online basis. Een sterk online fundament waarop je verder kunt bouwen én groeien. Kortom: online impact maken

 

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. 

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu met een halfuurtje heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

In 5 jaar tijd heb ik de expertise opgebouwd waarover ik nu beschik. Kennis van meerdere marketingkanalen en ik kan het totaalplaatje in één oogopslag zien. Ik zie precies (voor zover dat kan) welke strategie iemand gebruikt. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online marketing op te zetten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen van marketing. Alhoewel het tegenwoordig lijkt of iedereen er een kei in is. Dit kan nog meer frustratie opwekken dan je al hebt omdat je weinig resultaat ziet van de energie die je erin stopt. 

Daarbij kijken wij verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak. Zodat je vanuit jouw eigen energie, de juiste mensen gaat aantrekken.

Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met een sterke online basis. Een sterk online fundament waarop je verder kunt bouwen én groeien. Kortom: online impact maken

 

Lieve woorden van ondernemers die je voorgingen...

Veelgestelde vragen

Doe je mee? Dan neem je deel aan drie workshops en tijdelijk met een bonus Q&A sessie. We hebben dus 3 x live contact via zoom en 1 x tijdens de live Q&A. Verder hebben we online contact via WhatsApp gedurende 4 weken via een groepsapp. Waar je onbeperkt vragen mag stellen – uitgebreide vragen in het weekend worden in de werkweek weer beantwoord. 

Ten eerste super tof dat je wilt starten met ondernemen! Deze workshops zijn in een hoog tempo. Het kan zeker geschikt zijn. Het is wel handig als je een website hebt. Start je echt vanaf nul? Misschien vind je het fijn om vooraf even te bellen samen. Dan vertel ik je precies wat je kunt verwachten. Misschien heb je namelijk meer behoefte aan één van mijn andere diensten. 

Het is geschikt voor online kennisondernemers en dienstverlenende ondernemers. 

Heb je een winkel of webshop? Dan kan het minder geschikt zijn in sommige gevallen. Tenzij je een zijstap wilt maken. 

Lijkt het je heel tof om mee te doen, maar weet je niet zeker of het past bij jou en je bedrijf? Neem dan even contact op. Ik adviseer je graag. 

Als je een startende ondernemer bent of al eventjes bezig bent, maar enkel ‘wat’ doet op het gebied van online marketing zijn deze workshops zeker de investering waard!

Je leert alles over het maken van een marketing funnel en je kunt deze kennis keer op keer hergebruiken. Dan klinkt het als een waardevolle en vooral duurzame investering dacht ik zo. 

Nog specifieke twijfels? Neem dan even contact op. Ik geef altijd eerlijk advies of je hier wel of juist niet iets aan hebt. 

 

Als je de investering momenteel niet hebt komt dit waarschijnlijk omdat je bedrijf nog niet lekker draait. Dat is ook niet vreemd als startende ondernemer of als ondernemer waar de basis betreft online marketing nog niet goed staat. Anders ben je ook niet op zoek naar hulp om je bedrijf beter online vindbaar te maken. En dit geeft natuurlijk niets, elke ondernemer heeft op dit punt gestaan.

Bedenk jezelf goed wat je gaat doen als je besluit niets te willen of kunnen investeren. Ga je zo verder ondernemen vol frustratie? Ondernemen moet juist energie geven in plaats van kosten. Je leest de veelgestelde vragen omdat je op zoek bent naar een oplossing. En niets doen is helaas niet de oplossing. Het draaien van een succesvol bedrijf komt niet aanwaaien. Daarvoor moet je investeren en prioriteiten stellen.

Omdat ik je toch graag wil helpen kan je de workshops in termijnen betalen. 

Dit kan per ronde verschillen maar het zal sowieso plaatsvinden op een maandag, woensdag en/of vrijdag. Verdeeld over 2 weken. 

Het zal heel de ochtend in beslag nemen, blok deze ochtenden dus! De officiële dagen worden altijd per ronde vooraf gecommuniceerd.  

De kracht van de workshops zitten natuurlijk wel in het live aanwezig zijn. Dus het zou zonde zijn als je ervoor betaald maar er niet live bij bent. 

Er bestaan altijd overmacht situaties. In geval van overmacht krijg je een reply toegestuurd. Of we komen samen tot een nadere oplossing. Geen zorgen. We komen er altijd samen uit. 

De onderdelen in mijn workshops die vragen om meer uitleg, ga ik laten zien door mijn scherm te delen. Daarnaast krijg je ook toegang tot mijn Online Marketing Roadmap, hier staan ook instructievideo’s.

Tijdens deze workshops deel ik mijn beeldscherm met je en laat ik je zien wat ik doe. Ik vertaal de theorie direct naar de praktijk. Zo kan je direct meedoen om het voor je eigen bedrijf te fixen!

Op deze pagina heb ik zo uitgebreid mogelijk mijn best gedaan om het concept van de workshops duidelijk te maken. 

Twijfel je vooraf of het iets voor je is? Neem dan even contact met me op. Ik geef je eerlijk advies. 

Maar ik weet zeker, als je met deze dingen aan de slag wilt maar niet weet hoe, je écht veel hebt aan deze workshops. 

Betreft alle kennis, jazeker! Het zijn twee intensieve weken waarin ik je aanraadt om zo weinig mogelijk andere dingen te plannen. Ik zou deze twee weken écht gebruiken om alles toe te passen en voornamelijk te gaan brainstormen over je overall strategie, aanbod en het uitwerken van je teksten. 

Tijdens de workhsops en tijdelijk live Q&A kun je uiteraard al je vragen stellen. Gedurende 4 weken heb je toegang tot de groepsapp waar je ook alles kunt vragen en waar we gezamenlijk feedback zullen geven. Daarnaast heb je ook nog toegang tot de Online Marketing Roadmap. In totaal heb je dus 4 weken de tijd om alles uit te werken en feedback te krijgen. 

In 2 weken weet je alles en staat het grove werk. In 4 weken heb je zeker weten alles afgerond en ben je ready to go. 

De tijdsduur is natuurlijk ook sterk afhankelijk van je eigen commitment. Je moet er wel iets voor doen. Ik ben je sidekick voor deze periode. Let’s do it! 

Ik vertel alles in simpele taal. Ik doe mijn best om het 100% over te brengen. Natuurlijk bestaat er een kans dat je het best moeilijk vindt. Logisch. Daarom krijg je toegang tot de online marketing roadmap. Hier kun je maar liefst 70 lessen bekijken. Per onderdeel wordt alles uitgelegd en kun je instructievideo’s bekijken. De workshops zijn een uitbreiding. De kracht van de workshop is natuurlijk het direct contact met elkaar en vragen stellen.

Omdat we maar met groepjes van 5 werken, kun je ook al je vragen stellen en natuurlijk hebben we tijdelijk een live Q&A. En uiteraard de WhatsApp groep. Dus no worries, ik denk dat je er écht wel uitkomt met mijn hulp en alle andere tools. 

Binnen 2 weken heb je alle informatie die je nodig hebt voor een sterke online basis en te starten met online marketing. 

In grote lijnen weet je precies wat je moet doen. Je dient wel rekening te houden met de tijd die je nog extra bezig bent voor het schrijven van teksten etc. Daarom heb je 4 weken lang toegang tot de WhatsApp groep. Je kunt gedurende 4 weken al je vragen stellen en dus alles kwalitatief goed opbouwen. Daarnaast krijg je ook nog eens toegang tot mijn Online Marketing Roadmap waar de hoofdlijnen allemaal staan uitgelegd per onderdeel. Je hebt dus ook naslagwerk tot je beschikking. Geen excuses mogelijk, enkel even je schouders eronder zetten. 

Ik maak gebruik van WordPress, Elementor Pro en MailBlue. In de instructievideo’s leg ik alles uit middels deze tools. Ik durf dus niet te zeggen of dit in de programma’s die jij gebruikt hetzelfde werkt. Alhoewel het principe meestal overal hetzelfde is, zal je zelf even moeten zoeken. Ik ontleen hier verder geen rechten aan.

De theoretische kennis is algemeen en overal toepasbaar. Alhoewel het natuurlijk makkelijker is als je ook met bovenstaande software werkt.

Een claim dat jij bijvoorbeeld gegarandeerd 10k gaat verdienen vind ik niet eerlijk om te beloven. Iets wat je goed moet beseffen is dat online marketing een inspanningsmiddel is en niet vooraf te bepalen valt wat wel of niet werkt voor je bedrijf. Het is  dus onmogelijk om vooraf resultaten te voorspellen. Online marketing blijft ten alle tijden testen. Elke eerlijke marketeer zal dit tegen je zeggen. Ik neem je hierin ook volledig mee tijdens de workshops.

Ik kan je vanuit hier dus geen garantie bieden voor een hoge omzet en succes. Alleen het volgen van de workshop is niet voldoende. you have to do the work first! 

Je moet dus echt zelf aan de bak! Wel heb je echt prima workshops tot je beschikking die je precies vertellen aan welke knoppen je moet draaien om succes te behalen. Hoe je alles vervolgens gaat inzetten, optimaliseren en bijsturen is aan jou. Hier vertel ik ook meer over in mijn workshops. Maar no worries! Hard works pays off! 

Daarnaast kan het uitblijven van resultaat ook aan andere factoren liggen of aan een combinatie hiervan. Denk bijvoorbeeld eens aan je ondernemersplan, concurrentie, je aanbod (vraag en aanbod) doelgroep, website en salestechnieken. Om succes te behalen met online marketing moet het fundament van je bedrijf in orde zijn. 

Ik ga je tijdens de workshops en gedurende 4 weken hier volledig bij ondersteunen. Samen gaan we het werk neerzetten die er voor gaat zorgen dat de praktische zaken allemaal op en top in orde zijn. 

 

Over het algemeen werkt een marketingstrategie en funnel als die volledig is afgestemd op jouw doelgroep en je aanbod helder is. Als deze 100% past bij jou. Ik geloof heel erg dat je vanuit jouw gedreven energie de juiste mensen aan zult trekken.

Bedenk ook dat iedere branche anders is qua doelgroep, marktverzadiging, concurrentie etc. Omdat je minder leads genereerd dan verwacht wil dus niet direct zeggen dat je funnel/marketing niet werkt. Het kan ook zijn dat de rek eruit is na een tijdje. Eventuele advertentiekosten duurder zijn geworden of zoveel andere dingen. Het mooie is dat je met de basis weer gemakkelijk een nieuwe funnel/campagne kan opbouwen.  

Heb je echt het idee dat je funnel/marketing aan verbetering toe is? Laat dit dan weten. Dan kijken wij hier opnieuw naar en waar nodig kunnen aanpassingen/verbeteringen gemaakt worden tijdens een sessie. 

Even bellen?

Hang in there, i'm here to help you!

Heb je nog twijfels?

Dan mag je altijd contact met mij opnemen om je twijfels en zorgen te bespreken. Ik geef je eerlijk advies. Ook bij overige vragen mag je altijd contact opnemen. 

Je kunt mij bereiken door te WhatsAppen naar 06-53789120, mailen naar info@www.smartkoalamarketing.nl of boek een gratis call in.