Ontdek mijn Marketing starterpack, je eerste stap naar een succesvolle online business!

🚀 Een starterpack vol waarde om je business een boost te geven.

In de starterpack vind je een online mini cursus: 4 onmisbare stappen om succesvol online vindbaar te zijn, mijn back-to-business challenge, mijn online marketing toolkit en mijn mindset toolkit.

T.W.V. € 198 -> NU TIJDELIJK € 38,-

Dit kan je na het bekijken en toepassen van de Marketing Starterpack


Dit krijg je:

✦ Back-to-business challenge met 3 diepgaande video’s met opdrachten die gaan over het bereiken van meer verkopen, bereik en content maken die verkoopt

Deze challenge heb ik  succesvol gelanceerd met 30+ deelnemers. Je kunt de challenge achter elkaar bekijken en de opdrachten maken. Dit geeft je een deepdive in de dingen die je vandaag nog kunt doen om je business naar een volgend niveau te tillen.

✦ Online mini cursus: 4 stappen om succesvol online vindbaar te zijn

In 4 video’s neem ik je mee naar belangrijke onderdelen als het gaat om het uitvoeren van online marketing. Ik vertel je hoe je start met een marketingplan, ik vertel je hoe een een sterke basis kan vormen voor je bedrijf, leer je het nut van een marketingfunnel en vertel je wat stappen die je kunt zetten als je zonder kosten je vindbaarheid wil verhogen.

✦ Online Marketing Toolkit met 55+ pagina's vol templates, planners, guides en meer

Een toolkit vol met QUICK WINS, makkelijke implementeerbare tools, handige stappenplannen en kant-en-klare templates om jouw marketing een boost te geven!

Denk aan guides die helpen om ChatGPT in te zetten voor je marketing met 30 kant-en-klare prompts, makkelijk implementeerbare content strategieën, planners voor content, stappenplan tot pakkende content schrijven, sjablonen om je aanbod kristalhelder te krijgen, templates voor advertentieteksten, een guide voor het (marketingtechnisch) ontwikkelen van een masterclass en NOG MEER!

✦ Mindset Kit met 30 vragen om over te journalen

Een mindset kit die inzichten biedt om je business, marketing en sales mindset te versterken, zodat je meer klanten aantrekt en groei ervaart als persoon en ondernemer.

Waarom je de STARTERPACK wilt hebben?

Ik heb verstand van de meeste marketingkanalen en strategieën en weet hoe je dit kunt toepassen voor je business. Je krijgt dus het totaalpakket. Niet enkel push messages over hoe noodzakelijk een funnel is of over waarom je alleen met ads moet werken. Ik laat je kennis maken met alles wat mogelijk is binnen marketing voor zover dit kan in de starterpack. 

Ook kijk ik verder dan strategie en implementatie van marketing en salestechnieken. Want je mindset is net zo belangrijk, misschien nog wel meer.

Ik vind het belangrijk dat je ziet wat de mogelijkheden zijn, zodat je voor jezelf een weloverwogen keuze kan maken en stap voor stap kunt bouwen aan een sterk online bedrijf. Je hoeft niet alles tegelijk te doen om succes te behalen – je kunt langzaam opschalen naarmate je groeit. 

Ook wil ik je meegeven dat het belangrijk is dat je marketing gaat zien als een geheel. Als je met verschillende kanalen gaat werken, zorg dan alsjeblieft dat deze elkaar versterken en doe niet van alles erbij zonder dat je weet wat je doet. Dit kost vaak onnodig veel geld en levert weinig op

Believe me, de STARTERPACK WIL JE HEBBEN! De waarde is €198 (waarschijnlijk nog meer, you tell me!)

Je kunt hem direct aanschaffen en gebruiken voor maar € 38,-

Het kost je de helft minder dan het uurtarief van een online markeer - een echte no-brainer dus voor de waarde en inzichten die je krijgt.

LET OP: Binnenkort gaat de prijs omhoog naar de reguliere prijs.