marketing uitbesteden

Waarom zelf puzzelen met marketing?

Ontdek de voordelen van uitbesteden: meer klanten, rust en vrijheid. Laat mij jouw merk versterken, terwijl jij je focust op groei en succes.

marketing uitbesteden

Waarom zelf puzzelen met marketing?

Ontdek de voordelen van uitbesteden: meer klanten, rust en vrijheid. Laat mij jouw merk versterken, terwijl jij je focust op groei en succes.

Herken je jezelf in een of meer van de volgende gedachten?

Door het uitbesteden van je marketing, kun je jouw uiteindelijke doelen gemakkelijker behalen

Als ondernemer wil je groeien en succesvol zijn, maar hoe bereik je dit zonder jezelf te overbelasten? In de drukte van het ondernemerschap vergeten we vaak de oorspronkelijke reden waarom we zijn gestart: vrijheid. Het uitbesteden van marketing is de oplossing. Het biedt voordelen die perfect aansluiten bij jouw uiteindelijke doel:

Slechts enkele plekken beschikbaar per maand! Wil jij zo snel mogelijk je marketing uitbesteden en profiteren van professionele ondersteuning die jouw bedrijf naar het volgende niveau kan brengen zodat je meer klanten, omzet, vrijheid en rust ervaart? Neem snel actie voordat de maandelijkse plekjes volgeboekt zijn! 

Zorg voor een transformatie binnen je bedrijf met de volgende marketingdiensten

Samen ontwikkelen we een solide en vooral authentieke marketingstrategie die past bij jouw doelen.

 

Ik zorg ervoor dat je merk consistent en onderscheidend wordt gepositioneerd, zodat het de juiste boodschap overbrengt en een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

Ik lever boeiende en relevante content die je kunt gebruiken op verschillende kanalen, zoals blogs, sociale media en e-mailmarketing, om je merk te versterken en waardevolle relaties op te bouwen.

 

Ik ontwikkel geautomatiseerde systemen en strategieën die helpen bij het genereren van hoogwaardige leads en het converteren ervan naar betalende klanten. Door het implementeren van geavanceerde salesfunnels en lead nurturing technieken, maximaliseer ik de kans op succesvolle verkoopresultaten. Meer toelichting hierover? Scroll naar beneden.

Ik help je bij een website of landingspagina/salespagina die geoptimaliseerd is voor conversie, zodat je bezoekers worden omgezet in klanten en je meer verkoop en groei kunt realiseren.

 

Ik help je om beter gevonden te worden in zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden wanneer ze op zoek zijn naar jouw producten of diensten.

Ik creëer effectieve advertentiecampagnes op platforms zoals Google Ads en sociale media, om je zichtbaarheid te vergroten en je doelgroep te bereiken op de juiste momenten.

Ik monitor en analyseer de resultaten van je marketinginspanningen, zodat je inzicht krijgt in de prestaties en de nodige aanpassingen kunt maken om de ROI te verbeteren.

Heb jij al een leadmachine?

Met een Leadmachine transformeren we jouw bedrijf naar een soepel draaiende machine die zich volledig richt op conversie, wat uiteindelijk resulteert in een aanzienlijke toename van je omzet en groei.

Heb jij al een leadmachine?

Met een Leadmachine transformeren we jouw bedrijf naar een soepel draaiende machine die zich volledig richt op conversie, wat uiteindelijk resulteert in een aanzienlijke toename van je omzet en groei.

De investering

Beschouw het uitbesteden van marketing als een waardevolle investering in je bedrijf. Hoewel het niet de goedkoopste keuze is, zorgt het wel dat jij je bedrijf kunt runnen op een manier die bij jou past en jij je kunt richten op je corebusiness. Als je ervoor kiest om professionele marketingdiensten in te schakelen, geef je jouw business de mogelijkheid om te groeien en meer potentiële klanten aan te trekken.

Per maand heb ik beperkt plek om het werk uit handen te nemen. Wanneer je hier interesse in hebt neem dan contact op. 

Vervolgens kunnen we een matchcall inplannen en kan ik je daarna een voorstel doen. 

Uitbesteden kan op eenmalige projectgebaseerde diensten of in abonnementsvorm met minimale afname van 3 maanden – de beste optie is afhankelijk van je wensen, de uitvoering en te behalen doelstellingen. 

Neem contact op via info@smartkoalamarketing.nl of stuur een dm op Instagram

Liever zelf werken aan je business?

Wil je de touwtjes in eigen handen hebben en zelf de kennis ontwikkelen om optimaal online zichtbaar te zijn, om meer klanten aan te trekken, vrijheid te ervaren en innerlijke rust? Dan heb ik speciaal voor jou mijn 1:1 programma en groepsprogramma ALIGN YOUR BUSINESS ontwikkeld. Hier begeleid ik je om een bedrijf te creëren dat 100% bij jou past zodat je klanten gaat aantrekken als een magneet.

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. Je business in alignment brengen gaat je helpen. 

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu in no-time heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

Na 5 jaar vol waardevolle ervaring bij diverse bedrijven, veel zelfstudie, mijn hbo opleiding in small business and retail management en mijn eigen onderneming, heb ik mijn expertise ontwikkeld. Hierdoor kan ik in één oogopslag de juiste strategie herkennen en deze op jouw unieke situatie toepassen. Mijn ervaring heeft me voorbereid om je te helpen met het runnen van een business die bij je past en met werkende strategieën. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online zichtbaarheid optimaal in te richten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties of een funnel ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen over online marketing. Jij bespaart tijd omdat ik het voor je heb verzameld. 

Daarbij kijken we samen verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak. 

Laten we kennismaken! Boek een gratis consult om erachter te komen hoe ik jou kan helpen. Tijdens ons gesprek bespreken we jouw doelen en uitdagingen, en geef ik persoonlijk advies voor jouw marketing.

Hi, Ik ben Denise

Ik kan van alles vertellen. Maar wat ik écht relevant vind is dat ik precies weet hoe jij je op dit moment voelt. Die frustratie rondom je marketing, tegen de feiten aanlopen en niets terugzien van alle tijd die je erin stopt. Ook dat eindeloos twijfelen of je het wel goed doet, breekt je op. Je business in alignment brengen gaat je helpen.

Dat is ook dé reden waarom ik ben gestart met dit concept. Even een sprong terug in de tijd: toen ik in 2017 voor het eerst met online marketing in aanraking kwam, snapte ik er geen bal van! Alles duurde een eeuwigheid, de samenhang vond ik moeilijk om te zien en ik was uren bezig met een paar super simpele aanpassingen op een website. Dingen die ik nu met een halfuurtje heb gefixt. Toen 3 dagen. Haha. 

In 5 jaar tijd heb ik de expertise opgebouwd waarover ik nu beschik. Kennis van meerdere marketingkanalen en ik kan het totaalplaatje in één oogopslag zien. Ik zie precies (voor zover dat kan) welke strategie iemand gebruikt. 

Genoeg over mij. Wat ik hiermee probeer duidelijk te maken is dat het zo ontzettend moeilijk is om op eigen houtje je online marketing op te zetten zoals het hoort. Want met alleen wat advertenties ben je er nog niet. Het vraagt veel tijd en inspanning om zelfstandig écht verstand te krijgen van marketing. Alhoewel het tegenwoordig lijkt of iedereen er een kei in is. Dit kan nog meer frustratie opwekken dan je al hebt omdat je weinig resultaat ziet van de energie die je erin stopt. 

Daarbij kijken wij verder dan de strategie. Ik kijk écht wat bij jou past qua aanpak door te kijken naar je Human Design Chart. Zodat je vanuit jouw eigen energie, de juiste mensen gaat aantrekken. Want ik geloof niet in een one-size-fits-all formule. Iedereen is uniek. Dus ook je bedrijf en daarbij horende marketingaanpak.

Lieve woorden van andere ondernemers

Even bellen?

Hang in there, i'm here to help you!

 

Je mag altijd contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik geef je eerlijk advies. Ook bij overige vragen mag je altijd contact opnemen. 

Je kunt mij bereiken door te WhatsAppen naar 06-53789120, mailen naar info@smartkoalamarketing.nl of boek een gratis call in.