Website laten maken

Jij wilt toch ook in één oogopslag zien wat de kosten zijn voor een nieuwe website?

Een website laten maken en zelf invloed hebben op de kosten en precies weten wat je kan verwachten? Ik ben ervan overtuigd dat het aanbieden van kant- en klare website pakketten met de mogelijkheid tot extra uitbreidingen een belangrijk onderdeel is binnen website ontwikkeling. 

Veel ondernemers zitten in een andere ondernemersfase. Een starter heeft voor nu misschien genoeg aan een starterswebsite. Een ondernemer die al iets langer meedraait wilt misschien liever investeren in een website met SEO. Hoewel een website met SEO altijd mijn voorkeur heeft, begrijp ik heel goed dat niet elke ondernemer hier meteen klaar voor is. Daarom heb ik gekozen om duidelijke pakketten op te stellen.

Allemaal kwalitatief in orde maar qua uitbreiding verschillend. Waardoor jij als ondernemer een passend pakket kan kiezen. 

En wil je een pakket met iets uitbreiden? Dan weet jij precies wat die extra optie kost. Zo kan zelf de kosten van je website in de hand houden. 

Website laten maken

Jij wilt toch ook in één oogopslag zien wat de kosten zijn voor een nieuwe website?

Een website laten maken en zelf invloed hebben op de kosten en precies weten wat je kan verwachten? Ik ben ervan overtuigd dat het aanbieden van kant- en klare website pakketten met de mogelijkheid tot extra uitbreidingen een belangrijk onderdeel is binnen website ontwikkeling. 

Veel ondernemers zitten in een andere ondernemersfase. Een starter heeft voor nu misschien genoeg aan een starterswebsite. Een ondernemer die al iets langer meedraait wilt misschien liever investeren in een website met SEO. Hoewel een website met SEO altijd mijn voorkeur heeft, begrijp ik heel goed dat niet elke ondernemer hier meteen klaar voor is. Daarom heb ik gekozen om duidelijke pakketten op te stellen.

Allemaal kwalitatief in orde maar qua uitbreiding verschillend. Waardoor jij als ondernemer een passend pakket kan kiezen. 

En wil je een pakket met iets uitbreiden? Dan weet jij precies wat die extra optie kost. Zo kan zelf de kosten van je website in de hand houden. 

Hoe fijn is dit?

Kies je pakket!

Wil je meer informatie over een pakket? Neem dan gerust contact op. Ik informeer je over de pakketten en denk graag met je mee. 

Basis

Een website voor startende ondernemers
499,-
excl. btw
 • ✔ Doelstelling vaststellen
 • ✔ Max. 5 pagina's
 • ✔ Gebouwd met WordPress CMS
 • ✔ Elementor pro licentie 1 jaar
 • ✔ Keuze uit pro templates
 • ✔ Kleuren huisstijl en lettertypes
 • ✔ Koppeling Google Analytics
 • ✔ WhatsApp implementatie
 • ✔ SEO plugin installeren
 • ✔ Zoekmachine vriendelijk
 • ✔ Mobile responsive design
 • ✔ Zelf content en afbeeldingen plaatsen

Pro

Voor de ondernemer die meer zoekt
799,-
excl. btw
 • Alles uit basic
 • ✔ Max. 7 pagina's
 • ✔ Inclusief blogpagina
 • ✔ Koppeling Google Search Console
 • ✔ Optimalisatie snelheid
 • ✔ Back-up plug-in
 • ✔ Zelf content en afbeeldingen plaatsen
 • ✔ Uitleg CMS

Pro + SEO

Voor een ultieme start met jouw bedrijf
1299,-
excl. btw
 • Alles uit pro
 • ✔ Max. 7 pagina's
 • ✔ Google Mijn Bedrijf
 • ✔ Zoekwoordonderzoek
 • ✔ Technische SEO
 • ✔ Teksten redigeren
 • ✔ Plaatsing van jouw content en afbeeldingen
 • ✔ Uitleg SEO

Hoe werkt het?

Startgesprek

Kennismaken, doelstelling bepalen en wensen bespreken.

Vragenlijst

Jij krijgt vragenlijst over het gewenste design. Jij geeft hier je huisstijl aan en kiest welk thema je wilt hebben.

Aan de slag

Heb jij alles aangeleverd? Dan ga ik aan de slag met het ontwikkelen van je website.

Oplevering

Jij bent altijd up to date en de website wordt opgeleverd op de afgesproken datum.

Hi, Ik ben Denise

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het succesvol inzetten van online marketing. Wat ervoor gaat zorgen dat je impact gaat maken met je bedrijf.

In 2017 ben ik voor het eerst begonnen in de online marketingwereld als stagiaire tijdens mijn studie. Sindsdien heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan. Ik heb veel kennis over de bekendste marketingkanalen, ik weet welke stappen je moet maken om hier succes mee te behalen. Ik ben een echte allround-marketeer. Dit maakt het zo leuk, omdat ik mijn klanten op veel verschillende vlakken advies kan geven en dus kan helpen bij het totale marketingpakket voor je bedrijf.

Ik ben voor mijzelf begonnen om mijn kennis met je te kunnen delen. Dit doe ik via mijn cursus: Online Marketing Roadmap. Zodat je net als ik, precies weet wat je moet doen om impact te maken met je business. Het is mijn taak om jou te leren hoe een echte marketeer werkt van A tot Z en te zorgen dat jij de samenhang tussen alle marketingkanalen begrijpt en dus het spelletje zelf leert spelen. 

En mocht je nu zelf geen tijd hebben om je complete marketing funnel en/of website te bouwen? Dan ben ik er voor je om het grote werk uit handen te nemen. In dat geval kun je kiezen uit overzichtelijke pakketten bij hetgeen waar je hulp bij nodig hebt. Zonder dat je vast zit aan maandelijkse,- optimalisatie of opstartkosten. Gewoon een eenmalige (en herbruikbare) investering. 

Het lijkt mij dan ook super leuk om je te ondersteunen in jouw persoonlijke reis naar een booming business met mijn cursus: De Online Marketing Roadmap of door het werk van je over te nemen. 

Hi, Ik ben Denise

Mijn doel is om zoveel mogelijk ondernemers te helpen bij het succesvol inzetten van online marketing. Wat ervoor gaat zorgen dat je impact gaat maken met je bedrijf.

In 2017 ben ik voor het eerst begonnen in de online marketingwereld als stagiaire tijdens mijn studie. Sindsdien heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan. Ik heb veel kennis over de bekendste marketingkanalen, ik weet welke stappen je moet maken om hier succes mee te behalen. Ik ben een echte allround-marketeer. Dit maakt het zo leuk, omdat ik mijn klanten op veel verschillende vlakken advies kan geven en dus kan helpen bij het totale marketingpakket voor je bedrijf.

Ik ben voor mijzelf begonnen om mijn kennis met je te kunnen delen. Dit doe ik via mijn cursus: Online Marketing Roadmap. Zodat je net als ik, precies weet wat je moet doen om impact te maken met je business. Het is mijn taak om jou te leren hoe een echte marketeer werkt van A tot Z en te zorgen dat jij de samenhang tussen alle marketingkanalen begrijpt en dus het spelletje zelf leert spelen. 

En mocht je nu zelf geen tijd hebben om je complete marketing funnel en/of website te bouwen? Dan ben ik er voor je om het grote werk uit handen te nemen. In dat geval kun je kiezen uit overzichtelijke pakketten bij hetgeen waar je hulp bij nodig hebt. Zonder dat je vast zit aan maandelijkse,- optimalisatie of opstartkosten. Gewoon een eenmalige (en herbruikbare) investering. 

Het lijkt mij dan ook super leuk om je te ondersteunen in jouw persoonlijke reis naar een booming business met mijn cursus: De Online Marketing Roadmap of door het werk van je over te nemen. 

Wat zeggen anderen?

Een website combineren met een sterke fundering voor jouw online vindbaarheid?

Door het automatisch aantrekken van de leukste klanten. Zonder vastzitten aan maandelijkse contracten, optimalisatie- en managementkosten?

Veelgestelde vragen

Heb je nog twijfels over het investeren in een website? Bekijk dan nog even de veelgestelde vragen.

Dit bespreken wij samen. Onderaan de pakketten staat een richtlijn. Vanaf het moment dat ik alle gegevens binnen heb kan ik starten met de ontwikkeling.  Ik stuur je regelmatig een update en wij zullen zoveel contact als nodig is hebben tijdens de ontwikkelingsfase.

Als er geen onvoorziene gebeurtenissen voorkomen kan je altijd uitgaan van de afgesproken deadline. 

Ja natuurlijk! Jij geeft de kleurcodes van je huisstijl door. Je mag ook eventueel ook zelf bepalen welke kleuren waar op je site moeten komen. Denk aan de kleur van knoppen en titelkoppen bijvoorbeeld. Ook geef jij de door jou gewenste lettertype door. Eigenlijk implementeren we gewoon je huisstijl door naar je site. Dus ook je logo en tone of voice. 

Daarnaast zal ik je eerlijk advies geven over wat je het beste wel en niet kan doen (met oogpunt op conversie). Mocht dit van toepassing zijn. 

Ten eerste, is het helemaal niet gek dat je twijfelt. Want wat is nu wijsheid? Dit is volkomen afhankelijk van waar jij nu staat en wat je wilt. Ook is het niet gek dat je geen idee hebt wat alles precies inhoudt en of je dat wel of niet nodig hebt. 

Neem in dit geval alsjeblieft contact op. Uiteraard vrijblijvend! Ik denk graag met je mee in jouw unieke situatie. Je kan eerlijk advies verwachten en je zit nergens aan vast. 

Als je de investering momenteel niet hebt komt dit waarschijnlijk omdat jij nog niet de gewenste omzet draait. Dat is ook niet vreemd als startende ondernemer of als ondernemer waar de marketing en sales nog niet lekker lopen. Anders ben je ook niet op zoek naar een website pakket. En dit geeft natuurlijk niets, elke ondernemer heeft op dit punt gestaan.

Bedenk jezelf goed wat je gaat doen als je besluit niets te willen of kunnen investeren. Ga je zo verder ondernemen vol frustratie? Ondernemen moet juist energie geven in plaats van kosten. Je leest de veelgestelde vragen omdat je op zoek bent naar een oplossing. En niets doen is helaas niet de oplossing. Het draaien van een succesvol bedrijf komt niet aanwaaien. Daarvoor moet je investeren en prioriteiten stellen.

Als je budget minimaal is zou ik gaan voor een basic website. Je krijgt dan alsnog een website die er professioneel uitziet maar met iets minder extra faciliteiten. Uiteraard krijg je wel alles wat je van een goedwerkende website mag verwachten.

Een website is je online visitekaartje en de basis van je online marketingplan. Een goede eerste indruk is van groot belang. Je boodschap moet direct duidelijk zijn. Daarnaast moet je website gebruiksvriendelijk zijn voor een bezoeker en moet er duidelijk naar voren komen wat er van de bezoeker verwacht wordt. Ik kan je hier volledig bij helpen!

Oei.. Een uitspraak die ik regelmatig voorbij hoor komen. Bedenk jezelf goed. Een website is jouw eigen bezit. Je social media account en je hele klantenkring daarop is niet in jouw bezit. Als Facebook of Instagram morgen de stekker eruit trekt ben jij alles kwijt. Daarom adviseer ik altijd om te bouwen aan je eigen bezittingen. 

En begrijp me niet verkeerd. Verkopen via social media is natuurlijk hartstikke goed. Maar wed nooit op 1 paard. Zorg dat alles met elkaar verbonden is.

Ook hier gaat het weer om bezit. Een WordPress website is jouw eigendom en je betaald eenmalig kosten voor het ontwikkelen en ziet daarnaast niet vast aan een abonnement. Naast je hosting en domeinnaam. 

Voor een startfase is een website builder prima, maar als je bedrijf groeit wil je al snel uitbreiden. WordPress kan je uitbreiden met allerlei plug-ins en je kan er zelf een leeromgeving van maken. Met website builders is dit beperkt. Op een gegeven moment loop je dus vast in techniek. 

Ook als je je volop wilt focussen op marketing is een page builder geen goed idee. Google is hier bijvoorbeeld geen voorstander van en dit heeft verschillende redenen. Google eens zou ik zeggen. 

WordPress is niet voor niets het meest gebruikte CMS-sytsteem wereldwijd. Gebruik dit in combi met Elementor en je krijgt hele mooie creaties!

 

 

Dit mag je zelf regelen maar ik kan het ook voor je doen. Dit bespreken we allemaal tijdens het startgesprek.

Nee! Ter opvulling gebruik in dummy teksten en afbeeldingen. Liever dat ik jouw content direct in de website zet? Dan kan je dit als losse dienst extra toevoegen aan je pakket. Heb je het pro+seo pakket? Dan zit dit er standaard bij. 

Daarom is WordPress met Elementor zo fijn! Het is zo gebruiksvriendelijk dat jij na een goede uitleg echt wel weet hoe jij zelf dingen kan toevoegen op je site. Mocht je er echt niet uitkomen of geen tijd of zin in hebben? Dan kan je altijd even contact opnemen. Wellicht is een onderhoudspakket dan iets voor jou! 

Als jij zelf je content plaatst moet dit natuurlijk nog gebeuren. In het geval van een webshop moet je ook producten toevoegen. Ook hier geldt dat ik dit voor je kan doen tegen een meerprijs. 

Daarnaast is het heel belangrijk om je website te onderhouden. Denk hierbij aan het maken van back-ups, WordPress en thema updaten en plug-ins updaten. Liever uitbesteden? Let me know!

Even bellen?

Hang in there, i'm here to help you!

Heb je nog twijfels?

Dan mag je altijd contact met mij opnemen om je twijfels en zorgen te bespreken. Sowieso kijken wij eerst of we samen een match zijn. Want alleen als er een goede klik is, kom je samen tot hele mooie resultaten!

Je kunt mij bereiken door te bellen naar 06-53789120, mailen naar info@www.smartkoalamarketing.nl of stuur direct een Whatsapp.